spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Răzvan Ciortea are dreptate – Primăria Turda NU A PRIMIT 46 DE MILIOANE DE EURO PNRR… a primit mai mult !

După ce PSD s-a întărit substanțial, atât la Turda, cât și la Câmpia Turzii a început „jihadul”. Astfel, atât Avram Gal – la Câmpia Turzii, dar mai ales, Răzvan Ciortea – la Turda, au „scos armele” împotriva puterii.

În urmă cu trei săptămâni, pe un ton extrem de acid și cu un limbaj necaracteristic unui demnitar de rang înalt, Răzvan Ciortea punea la îndoială contractele de finanțare PNRR pe care le-a primit Municipiul Turda.

„Primarul Turzii ne spune că orașul nostru a primit finanțări de peste 46 de milioane de euro prin PNRR. Dar… îl credem pe cuvânt?! Cum ar fi să ne prezinte și contractele semnate, pentru aceste sume? Că dacă ”orașul a primit”, înseamnă că aceste contracte sunt semnate! Sau… e gargară, din nou?!”, este întrebarea pe care Ciortea o lansa public … și – în mod paradoxal, ARE DREPTATE!

RefleqtMedia a solicitat Primăriei Turda să ne pună la dispoziție TOATE contractele PNRR care au fost semnate, atât pe runda 1 de finanțare, cât și pe runda a 2-a de finanțare.

Adresa inaintare + tabel (1)

După cum se vede din documentul de mai sus, suma totală obținută și SEMNATĂ de Primăria Turda este de 237919002 lei, adică … 48.303.522 EURO.

Nu, domnule Ciortea – Cristian Matei n-a adus 46 de milioane de euro la Turda, a adus 48 de milioane de euro! 

spot_img
spot_img
spot_img