spot_img

Razie pe taximetriștii din Câmpia Turzii!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Astăzi, 28 ianuarie a.c., în intervalul orar 08.00 – 11.00, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii și Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier Cluj și în colaborare cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj, au desfășurat activități specifice, în sistem integrat, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și verificării transportului de persoane în regim de taxi.

 

Cu această ocazie, s-a urmărit prevenirea și combaterea unor evenimente rutiere negative în trafic, asigurarea respectării normelor de circulație pe drumurile publice și asigurarea efectuării transportului de persoane în legalitate.

 

În decursul celor trei ore de acțiune, au fost legitimate 67 de persoane și verificate 55 de autovehicule, în special cele destinate transportului de persoane.

 

Neregulile constatate au atras aplicarea unui număr de 25 de sancțiuni contravenționale, 14 dintre acestea în conformitate cu Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni pentru abateri aduse normelor rutiere, în acord cu OUG 195/2002R, respectiv 2 sancțiuni pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, iar reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă au constatat și aplicat două sancțiuni contravenționale, în conformitate cu Legea 53/2003.

 

În urma activităților întreprinse a fost reținut un atestat profesional și trei autorizații de transport în regim de taxi de către organele competente.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Recital de cameră la Câmpia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită sâmbătă, 14 mai 2022, de la ora 18:30,...

Noi servicii puse la dispoziția clienților de VIAMSO

Showroom-ul de materiale de construcții, VIAMSO, din Câmpia Turzii - este în continuă dezvoltare. În ultimii 5 ani, eforturile...

EXCLUSIV: Cadavru găsit ÎN PIAȚA UNIRII din Câmpia Turzii – s-a întocmit dosar penal

În această dimineață, trecătorii din Piața Unirii din Câmpia Turzii au găsit un bărbat, în vârstă de 61...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...
spot_img

Braconaj piscicol, la Ocna Mureș

Un bărbat din Ocna Mureș a fost prins de polițiști în timp ce folosea, la pescuit, unelte interzise. S-a ales cu dosar penal. La data...
%d bloggers like this: