spot_img

Razie la Turda

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Polițiștii rutieri, de ordine publică și investigații criminale din municipiului Turda au acționat la data de 11 mai a.c., pe raza municipiului și în localitățile arondate pentru asigurarea gradului de siguranță publică și rutieră comunității, prevenirea faptelor ilicite, fiind derulate și activităţi specifice, pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii.

Astfel, în cadrul acțiunilor, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au depistat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Alba, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de doi ani de către instanţa de judecată, pentru comiterea unor infracţiuni la regimul rutier.

În urma depistării, cel în cauză a fost condus și predat reprezentanților Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei.

Polițiștii Biroului Rutier Turda au acționat în intervalul orar 08.30-12.30 pe raza municipiului și în localitățile rurale arondate, în scopul impunerii respectării regimului legal al vitezei și prevenirii evenimentelor rutiere.

Abaterile de la normele legislative au condus la aplicarea unui număr de 64 de sancțiuni contravenționale, 51 dintre acestea pentru nerespectarea vitezei regulamentare.

De asemenea, în contextul nerespectării regimului legal de viteză au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce 5 permise de conducere. Alte 3 permise de conducere au fost reținute pentru abateri referitoare la efectuarea unor manevre de depășire și circulație pe sens opus.

Totodată, au fost reținute 4 certificate de înmatriculare.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 24.05.2022, între orele 09:00 -13:00, în...

Înzestrăm tinerii cu abilitățile necesare pentru acordarea primului ajutor!

Asociația Club Științific Turda implementează, la Turda, proiectul Cursuri de Prim Ajutor, pentru a forma și informa comunitatea...

Câte cazuri de COVID-19 mai sunt la Turda și Câmpia Turzii?

În ultimele 8 săptămâni, infecțiile cu SARS-CoV-2 au cunoscut un trend descendent, deși oamenii nu mai poartă măști,...

Concluziile edilului turdean, după întâlnirea cu premierul, Nicolae Ciucă

În cursul zilei de ieri, premierul - Nicolae CIUCĂ - a fost prezent la Cluj Napoca, în cadrul...
spot_img

Pro România are organizație și la AITON

Constituire organizație PRO ROMANIA  in comuna AITON din județul Cluj.      Tineri cu mult elan si entuziasm , încrezători în puterea lor de muncă  , au...
%d bloggers like this: