fbpx
spot_img

Razie la Câmpia Turzii – vezi pe cine au capturat polițiștii!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

La data de 22 ianuarie a.c., între orele 09.00 – 13.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au acționat în zona piețelor agroalimentare și a târgului Obor pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

De asemenea, s-a acționat pe DJ 150 și DN15 E60 pentru respectarea normelor rutiere și prevenirea accidentelor de circulație.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 49 de persoane și controlate 24 de autovehicule. Totodată, au fost verificate 11 persoane fizice autorizate și producători agricoli.

Au fost conduse la sediul unității de poliție 6 persoane, pentru clarificarea unor aspecte legate de comiterea unor fapte ilicite și au fost aplicate 3 mandate de aducere.

Pentru neregulile constatate, referitoare la încălcări ale prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, precum și ale Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale.

În cadrul acțiunii, polițiștii de investigații criminale au depistat un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Câmpia Turzii, pe numele căruia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Cel în cauză are de executat 8 luni de închisoare, în baza unui mandat emis de către Judecătoria Turda, pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de Codul penal.

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Intervenție antitero ACUM la Cluj

Mai multe dube de poliție și trupe antitero au fost văzute de jurnaliștii clujeni la intersecția străzilor Regele...

Cristina Burciu: Construirea și modernizarea unităților de învățământ, pași concreți pentru instituirea conceptului de „școală verde”

Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ciucă este preocupat îndeaproape de inițierea strategiilor și politicilor publice generatoare de...

Iata cu cat se vand mieii la Turda si Campia Turzii

Pe retelele de socializare au aparut primele anunturi cu miei de vanzare. "Buna ziua! Avem disponibili miei pentru Paște!!!...
%d bloggers like this: