spot_img

Razie la Campia Turzii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Polițiștii municipiului Câmpia Turzii și Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au întreprins, în perioada 18-20 februarie a.c., activități specifice în vederea asigurării unui climat optim de ordine publică și siguranță rutieră, precum și pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei.

 

La acțiuni au participat, alături de polițiști, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și polițiști locali.

 

Au fost legitimate 145 de persoane și oprite pentru control în trafic 130 de autovehicule, fiind totodată verificate mai multe mijloace de transport public în comun.

 

De asemenea, au fost efectuate verificări la 15 obiective economice cu privire la măsurile stabilite în contextul epidemiologic actual.

 

Urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale în valoare de 15.075 de lei.

 

Dintre acestea, 41 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, în acord cu OUG 195/2002R, iar alte 5 pentru abateri aduse Legii 61/1991R pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Metodologia de atribuire a granturile pentru școlile cu rezultate deosebite, supusă dezbaterii publice de Primăria Câmpia Turzii

În temeiul dispoziţiilor art. 7 alin. (1) și alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în...

Si beat, si fara permis, la volan prin Campia Turzii

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul...

Captură-RECORD la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii

Seara trecută a fost una cu adevărat norocoasă pentru doi pescari, care au venit la Complexul de Agrement...

Câmpia Turzii a mai pierdut un erou

În acest week-end, locotenent colonelul, Marius Crișan, originar din Câmpia Turzii, a părăsit lumea fizică, după o lungă...
spot_img

Percheziții în județul Mureș într-un dosar de trafic de minori

În dimineața de 26 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Bistrița - Năsăud au...
%d bloggers like this: