18.8 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeȘtiri AiudRazie de amploare la Aiud și în împrejurimi

Razie de amploare la Aiud și în împrejurimi

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Aiud şi pe raza de competenţă a Secţiei de Poliţie Rurală Aiud. Au fost constatate 7 infracțiuni şi au fost aplicate 76 de amenzi, în valoare de peste 28.000 de lei.

În 25 ianuarie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Municipiului Aiud şi Secţia 3 Poliţie Rurală Aiud, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 191 de persoane, controlate 174 de autovehicule, testate cu aparatul etilotest 143 de persoane şi verificate 7 obiective asigurate cu pază.

Au fost constatate 7 infracțiuni şi 76 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 28.050 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 71 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la Legea 12/1990 privind comerţul, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, poliţiştii au identificat 7 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, în cauze cu autor neidentificat.

Pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, a fost reţinute 7 permise de conducere, din care două pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: