spot_img
spot_img

Razie de amploare la Aiud și în împrejurimi

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Aiud şi pe raza de competenţă a Secţiei de Poliţie Rurală Aiud. Au fost constatate 7 infracțiuni şi au fost aplicate 76 de amenzi, în valoare de peste 28.000 de lei.

În 25 ianuarie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Municipiului Aiud şi Secţia 3 Poliţie Rurală Aiud, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 191 de persoane, controlate 174 de autovehicule, testate cu aparatul etilotest 143 de persoane şi verificate 7 obiective asigurate cu pază.

Au fost constatate 7 infracțiuni şi 76 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 28.050 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 71 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la Legea 12/1990 privind comerţul, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, poliţiştii au identificat 7 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, în cauze cu autor neidentificat.

Pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, a fost reţinute 7 permise de conducere, din care două pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Femeie de 53 de ani, agresată de concubinul, cu 14 ani mai tânăr

La data de 19 iunie 2022, polițiștii din Aiud au fost sesizați, de către o femeie, de 53...

Bătaie la Aiud – a doborât un bătrân dintr-un singur pumn

Polițiștii din Aiud au reținut un tânăr, din Aiud, care este cercetat pentru tulburarea liniștii publice și lovire....

Pui de pisică salvat dintr-un canal

Detașamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină pentru salvarea unui animal, în municipiul Aiud. La ajungerea forțelor...

Hoț prin în flagrant, la Aiud

Un tânăr din Aiud a fost prins de polițiști la scurt timp după ce ar fi sustras mai...
spot_img

CJ Cluj – Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii va asigura permanența în perioada sărbătorilor de iarnă

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, va asigura permanența pe întreaga durată a sărbătorilor ce...
%d bloggers like this: