spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Razie a polițiștilor turdeni – au închis un restaurant!

În data de 10 februarie a.c., în intervalul orar 11.00 – 16.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda, alături de cei din cadrul Poliției municipiului Turda au pus în aplicare un plan de acțiune „Blitz” pentru creșterea climatului de siguranță publică, controlul circulației rutiere, precum și în scopul verificări operatorilor economici.

În acest sens, la activități au luat parte reprezentanți din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj, A.N.S.V.S.A. – D.S.V.S.A. Cluj, precum și din cadrul Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură.

În cadrul activităților s-au efectuat verificări la 7 obiective economice/operatori economici, au fost legitimate 127 de persoane, oprite pentru control în trafic 98 de autovehicule, fiind constatate și aplicate 44 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 34.000 de lei.

Polițiștii rutieri au constatat 33 de abateri la regimul circulației pe drumurile publice, au reținut 1 permis de conducere pentru depășire neregulamentară, dar și 2 certificate de înmatriculare pentru neregulile identificate.

În comuna Ciurila, reprezentanții D.S.V.S.A. și cei ai C.J.P.C. au constatat nereguli la o societate comercială care desfășura activități economice de tip „restaurant” și au dispus suspendarea activității pe o perioadă nedeterminată, având în vedere lipsa autorizațiilor necesare funcționării în condițiile legale, cât și alte nereguli.

spot_img
spot_img
spot_img