spot_img

Răspunsul meu pentru Bogdan Bob Rădulescu

Date:

Share post:

Articolul acesta este scris, conștient fiind că șansele ca Bob să-l citească sunt foarte mici, dar cresc considerabil șansele să-l citească cei care au citit și postarea lui Bob.

Actorul clujean a spus că ceva e foarte putred în faptul că deși sunt restricții și vaccinări și măști, avem un val nou de pandemie și infecțiile cresc.

Păi … doar pe foaie avem restricții și vaccinări și măști, că-n realitate situația este MULT MAI GRAVĂ decât vă imaginați.

În realitate, românul este cel mai prost animal, care nu știe decât de frică și care crede mai degrabă ce-i spune un actor sau un avocat sau un șomer decât ce-i spun medicii.

Astfel, dacă medicii spun că trebuie să ne protejăm, să purtăm mască, să ne spălăm pe mâini și să nu stăm buluc, ca sarmalele, plus că trebuie să ne vaccinăm, românul este inventiv și-o crede pe handicapata grasă din parlament a cărui nume nu-l voi scrie aici, și-l mai crede pe actorașul care acum îngroașă pământul, după ce a fost coronasceptic și mai crede pe unul și altul.

Pe de altă parte, o altă vină a acestei situații o au retardații care conduc această țară (o spun cu toată responsabilitatea). Cele mai importante două elemente în gestionarea oricărei crize sunt: comunicarea și acțiunea. Aici, România a rămas repetentă la ambele capitole.

Comunicarea a fost, este și va fi mereu neprofesională, deoarece guvernantul român se trage din fostul speculant al anilor 90, care-a făcut avere ca grătaragiu sau ca „omul cu ambulanța” și merge pe considerentul că el e atotștiutor și nu trebuie să dea explicații „prostimi” și de-aici apar tot felul de disensiuni în comunicare.

Cât privește acțiunea, totul este foarte, dar FOARTE neprofesional. În primul rând, protocolul de tratament COVID-19 este total aiurea și, încă, conține elemente care nu sunt susținute de teste clinice.

Plaquenil – Kalletra – nu face bine în COVID și, Organizația Mondială a Sănătății a scris, cam de prin SEPTEMBRIE 2020 că nu ar trebui utilizat în tratamentul COVID-19.

Remdesivir – știm, a fost cel mai bun prieten al lui Donald Trump, dar dincolo de asta, în COVID-19 este un fel de apă de ploaie… tot a rămas în protocolul de tratament.

PE DE ALTĂ PARTE, tot la acțiune vine și următorul aspect: ROMÂNIA ȘTIE CĂ NU ARE CAPACITATEA DE A ACORDA ASISTENȚĂ ATI LA MAI MULT DE 1500 DE OAMENI INFECTAȚI CU COVID-19… și o știe de vreun an, daaar … tot n-a cumpărat stații ATI, tot n-a echipat spitalele.

Un alt aspect este că legea se aplică fie după importanța gradelor pe care le ai, fie după cum vrea organul, nicidecum după cum spune LEGEA!

În urmă cu 2 săptămâni, la Terasa Stejarii din Urca a fost un chef cu 120 de indivizi și individe. Poliția Cluj a mers, a verificat și nu a găsit nimic.

Pe de altă parte, la Câmpia Turzii și Turda și în orice altă localitate vreți voi, atunci când ies clasele 1-4 de la ore, PĂRINȚII STAU BULUC în fața porților de școli să-i ia pe cei mici. Ba mai mult, se mai găsește și câte un tătăic să nu poarte mască și să și tușească, ca porcul, lângă alții.

Asta este, cu adevărat, putreziciunea! Faptul că mai degrabă credem tot felul de bagatele decât studii clinice dovedite! Faptul că nu ne protejăm, nu ne testăm, nu ne pasă de alții! Faptul că suntem conduși de incompetenți și de comuniști bolșevici!

În următoarea opinie îi voi da o replică și fostului lider PRU Cluj, Narcis Someșfălean, care publică pe net tot felul de studii statistice inepte, fără să vorbească REAL!

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

%d bloggers like this: