fbpx
spot_img
spot_img

Rareș Morar, jignit ca la ușa cortului de un fost consilier local

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Fostul nostru coleg, Rareș N. Morar, a fost jignit și agresat verbal, ca la ușa cortului, de un consilier local.

- Advertisement -
- Advertisement -

Totul s-a întâmplat după o aparentă întâlnire, între cei doi, în centrul orașului.

Nu știm ce s-a întâmplat, dar știm că fostul consilier, Ioan Isac, a lansat un atac verbal total deplasat la adresa lui Rareș.

Retardatul Expresso, Pseudo-jurnalistul răspopit!

Am fost crescut într-o familie de oameni simpli și cu bun simț, țărani răzeși de-ai lui Ștefan cel Mare. Mi-am slujit Patria cu demnitate, sub arme, mai bine de 20 ani, unde am învățat să fiu onest și drept să spun lucrurilor pe nume. Nu am fost făcut la beție, nici nu m-am dat cu capul de pereți de mic copil și nici nu am crescut din pomana altora, la nunți, botezuri și înmormântări, din mersul cu cădelnița de sfintele sărbători de iarna. Nu mi-am agresat părinții, nu le-am adresat cuvinte jignitoare niciodată, au fost ca o icoana pentru mine și i-am cinstit, prețuit cu întreaga mea ființă. Ce fel de copil poate fi acela care-și agresează fizic părinții?
 
Trăim vremuri în care progenituri cel puțin bizare, defecte moral(r), hidoase la închipuire, care se pretind mari reformiști, aciuați prin ,,mass-media” locală, abonați cu doi lei pe website-uri, pretinse a fi de știri … se dau jurnaliști de investigație,
,,schizofrenici funcțional”, care sub pretextul anchetei jurnalistice, își permit să jignească și să împroaște cu noroi, după bunul plac. Cu mine și-au găsit-o!
 
Astăzi, un astfel de individ bântuie prin spațiul public din orașul nostru și este tot mai vizibil datorită comportamentului excentric, de parcă a intrat dihonia în el. Un individ care pentru început, cred, că are mare nevoie de investigații medicale. Cineva să-l ajute!!! Aflandu-mă în mașină, apare în lateral, pe trotuar, un individ care făcea semne disperate ca nu cumva să treacă neobservat.
 
Răspopitul, tolomacul, se prezintă ca o vedetă
,,transgender” care se pretinde a fi liderul acestei comunități, doamne ferește, țopăie ca un …. făcând semne obscene …. prin oraș la adresa anumitor persoane.
Dacă îl vedeți este bine să-l evitați.
Feriți-vă de măgăruș!”, a scris Ioan Isac, cu referire la Rareș Morar, pe rețelele de socializare.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: