spot_img

Rampă ilegală de deșeuri la Câmpia Turzii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Un cititor RefleqtMedia ne-a trimis peste 20 de fotografii care au surprins o adevărată rampă ilegală de deșeuri care se crează la Câmpia Turzii.

Este vorba despre drumul cimitirului, de la 110, acolo unde diverse persoane au depozitat deșeuri din construcții, sticle sparte și saci cu gunoaie.

Ciudat este faptul că unele dintre deșeuri au fost depozitate chiar în apropierea camerei de supraveghere instalată de Primăria Câmpia Turzii lângă trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Republicii.

Am purtat o discuție cu domnul, Cozmin Rotar, Șef Serviciu Poliția Locală Câmpia Turzii, iar acesta ne-a declarat faptul că instituția pe care o conduce s-a autosesizat și a demarat măsuri în vederea identificării și tragerii la răspundere a acelor persoane care dau dovadă de comportament antisocial.

În 27 ianuarie 2022, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a aprobat propunerea primarului, Dorin Nicolae LOJIGAN, privind aprobarea Măsurilor privind buna gospodărire a Municipiului Câmpia Turzii, precum și stabilirea, constatarea și sancționarea contravențiilor.

Încălcarea prevederilor de bună gospodărire atrage după sine amendarea contravenientului cu amendă de maxim 2000 de lei!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Recital de cameră la Câmpia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită sâmbătă, 14 mai 2022, de la ora 18:30,...

Noi servicii puse la dispoziția clienților de VIAMSO

Showroom-ul de materiale de construcții, VIAMSO, din Câmpia Turzii - este în continuă dezvoltare. În ultimii 5 ani, eforturile...

EXCLUSIV: Cadavru găsit ÎN PIAȚA UNIRII din Câmpia Turzii – s-a întocmit dosar penal

În această dimineață, trecătorii din Piața Unirii din Câmpia Turzii au găsit un bărbat, în vârstă de 61...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...
spot_img

Adrian Antal, ce naiba faci cu spitalul nostru? ÎNCĂ 2 MEDICI AU DEMISIONAT!

După ce drama expusă de medicul, Lehel Csergo, a devenit subiect în presa națională și după ce Dorin Lojigan efectiv a mințit în presă,...
%d bloggers like this: