fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeBREAKING NEWSRampă ilegală de deșeuri la Câmpia Turzii

Rampă ilegală de deșeuri la Câmpia Turzii

spot_img

Un cititor RefleqtMedia ne-a trimis peste 20 de fotografii care au surprins o adevărată rampă ilegală de deșeuri care se crează la Câmpia Turzii.

Este vorba despre drumul cimitirului, de la 110, acolo unde diverse persoane au depozitat deșeuri din construcții, sticle sparte și saci cu gunoaie.

Ciudat este faptul că unele dintre deșeuri au fost depozitate chiar în apropierea camerei de supraveghere instalată de Primăria Câmpia Turzii lângă trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Republicii.

Am purtat o discuție cu domnul, Cozmin Rotar, Șef Serviciu Poliția Locală Câmpia Turzii, iar acesta ne-a declarat faptul că instituția pe care o conduce s-a autosesizat și a demarat măsuri în vederea identificării și tragerii la răspundere a acelor persoane care dau dovadă de comportament antisocial.

În 27 ianuarie 2022, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a aprobat propunerea primarului, Dorin Nicolae LOJIGAN, privind aprobarea Măsurilor privind buna gospodărire a Municipiului Câmpia Turzii, precum și stabilirea, constatarea și sancționarea contravențiilor.

Încălcarea prevederilor de bună gospodărire atrage după sine amendarea contravenientului cu amendă de maxim 2000 de lei!

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: