spot_img

Raluca Turcan se numără printre miniștrii viitorului guvern PNL – vezi ce primar din zona Turda – Câmpia Turzii a făcut-o „nesimțită” pe Turcan

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Sibiu, că, dacă liberalii vor fi chemați să formeze Guvernul va apela la cei mai valoroși membri ai partidului, printre care se numără și Raluca Turcan.


“În ceea ce privește formarea guvernului, PNL a anunțat încă din ziua în care am anunțat că demarăm procedura de depunere a moțiunii de cenzură că ne asumăm răspunderea guvernării.

Dacă vom fi chemați să formăm guvernul vom apela la cei mai valoroși membri ai PNL, iar printre aceștia se găsește și Raluca Turcan, care a fost mâna mea dreaptă în negocierile pe care le-am purtat în această perioadă, iar dacă vom reuși, dacă moțiunea va trece, Raluca Turcan are un merit de primă importanță.

În ceea ce privește componența viitorului guvern, nu pot să avansez în momentul de față nume, va fi rodul unei analize extrem de exigente”, a mai spus Ludovic Orban.

În perioada în care a fost președintă a PNL-ului, Raluca Turcan ca fost „păruită” verbal de către primarul comunei Tureni, Daniela Mănăilă.
 
Astfel, în cadrul unei ședințe naționale a femeilor liberale, Daniela Mănăilă a numit-o „nesimțită” pe Turcan, în cadrul unui schimb dur de vorbe între cele două.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

CNAIR: Azi a fost aprobată documentația studiului de fezabilitate pentru Dx A3 Tureni

Azi a fost aprobată documentația studiului de fezabilitate pentru Dx A3 Tureni.Pasul următor, 26 mai, este avizarea de...

O mână de voluntari și-au petrecut ziua de 1 mai curățând Miceștiul de gunoaie!

Nu i-a obligat nimeni, dar Primăria și Consiliul Local Tureni i-a susținut din plin... așa au reușit o...

After-school, din fonduri europene, la Tureni

Pentru că ne dorim să le asigurăm copiilor din comuna noastră toate șansele unei dezvoltări mentale și morale...

Primăria Tureni: Iluminatul public trece la alt nivel, în Tureni şi Mărtineşti

Siguranța rutieră și asigurarea unui climat de securitate publică reprezintă obiective majore pentru administrația publică locală a comunei...
spot_img

Audiențe în teritoriu ale conducerii Consiliului Județean, în comunele Cojocna, Ceanu Mare şi Bonţida

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a continuat luni, 13 mai 2019, seria întâlnirilor cu cetățenii județului Cluj, în cadrul programului „Audiențe în...
%d bloggers like this: