fbpx
HomeFEATUREDRăfuială cu cuțite și topoare, la Turda
spot_img
spot_img

Răfuială cu cuțite și topoare, la Turda

- Publicitate -
spot_img

Deși vremurile în care o parte a societății turdene își disputa supremația prin intermediul săbiilor, pistoalelor și grenadelor a apus, iată că – încă, la Turda, se poartă legea pumnului.

Ovidiu Rusu, un tânăr turdean, a fost la un pas să fie omorât, în urmă cu o săptămână, în fața unui local din oraș, de mai mulți indivizi.

Totul ar fi pornit de la un autoturism pe care Rusu nu a vrut să-l mai cumpere.

„Duminică seară, pe la ora 21.00, am fost bătut de un grup de vreo douăzeci de romi, chiar în centrul Turzii, în faţă la cofetăria „Dana”. Am fost să înapoiez, unui vânzător, cheile şi actele maşinii pe care n-am mai cumpărat-o, totul pentru că m-am răzgândit între timp. Cu acesta se aflau şi vreo douăzeci de indivizi, prieteni de-ai săi, conduşi de renumitul interlop „Teroristul”.

Şi, imediat după ce i-am restituit cheile şi actele m-am trezit că toţi indivizii ăia au sărit la mine, cu cuţite şi alte obiecte conontondente în mâini.” , declară Rusu pentru bzc.ro

Acesta afirmă că va depune plângere penală direct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, deoarece – spune el – facțiunea adversă ar fi protejată de instituțiile polițienești din Turda.

„Vă spun sincer, nu am anunţat organele de poliţie, deoarece am certitudinea că acest grup al lui „Teroristul” e protejat chiar de către acestea, aşa că am preferat să mă tratez acasă, de unul singur! Şi, azi, iată-mă la I.M.L., cu intenţia să-mi scot certificat medico-legal şi să înaintez plângerea direct la Parchet şi, de asemenea, să-i dau pe bătăuşi în judecată! ”, a declarat Rusu pentru sursa citată.

 

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: