spot_img

Răfuială cu cuțite și topoare, la Turda

Date:

Share post:

Deși vremurile în care o parte a societății turdene își disputa supremația prin intermediul săbiilor, pistoalelor și grenadelor a apus, iată că – încă, la Turda, se poartă legea pumnului.

Ovidiu Rusu, un tânăr turdean, a fost la un pas să fie omorât, în urmă cu o săptămână, în fața unui local din oraș, de mai mulți indivizi.

Totul ar fi pornit de la un autoturism pe care Rusu nu a vrut să-l mai cumpere.

„Duminică seară, pe la ora 21.00, am fost bătut de un grup de vreo douăzeci de romi, chiar în centrul Turzii, în faţă la cofetăria „Dana”. Am fost să înapoiez, unui vânzător, cheile şi actele maşinii pe care n-am mai cumpărat-o, totul pentru că m-am răzgândit între timp. Cu acesta se aflau şi vreo douăzeci de indivizi, prieteni de-ai săi, conduşi de renumitul interlop „Teroristul”.

Şi, imediat după ce i-am restituit cheile şi actele m-am trezit că toţi indivizii ăia au sărit la mine, cu cuţite şi alte obiecte conontondente în mâini.” , declară Rusu pentru bzc.ro

Acesta afirmă că va depune plângere penală direct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, deoarece – spune el – facțiunea adversă ar fi protejată de instituțiile polițienești din Turda.

„Vă spun sincer, nu am anunţat organele de poliţie, deoarece am certitudinea că acest grup al lui „Teroristul” e protejat chiar de către acestea, aşa că am preferat să mă tratez acasă, de unul singur! Şi, azi, iată-mă la I.M.L., cu intenţia să-mi scot certificat medico-legal şi să înaintez plângerea direct la Parchet şi, de asemenea, să-i dau pe bătăuşi în judecată! ”, a declarat Rusu pentru sursa citată.

 

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Scandal la Restaurantul Sarea în Bucate – 4 persoane implicate, un rănit

Se pare că actul de vandalism, prezentat anterior de...

Comunicat de presă Bugetul anului 2023 -Primăria Municipiului Turda-

La fel ca în anii precedenți și anul acesta...

Restaurantul Sarea in Bucate, atacat de un individ, in cursul serii trecute

Un barbat a hotarat, din varii motive, sa sparga...

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile...
%d bloggers like this: