spot_img

Radu Molnar, deputat USR, despre Câmpia Turzii: Am constatat cu tristețe că orașul ăsta nu s-a schimbat din 2016, de când am început să-l vizitez

Date:

Share post:

Câmpia Turzii, Gherla, Mihai Viteazu: trei comunități care merită mai mult
Alaturi de colegii mei, Viorel Băltărețu, Oana Murariu, Cristian Bordei, Ionuț Florea, Cătălin Sălăgean și Rigman Ciprian am participat în acest weekend la un maraton de întalniri cu cetățenii din diferite localități, pentru a lua pulsul la jumatatea mandatului. Este una dintre metodele noastre preferate de a păstrăm legătura cu cetățenii.
 
Sâmbătă am început în forță la Mihai Viteazu, cu ocazia Zilei Cepei. O sărbătoare câmpenească locală care a adunat o buna parte din săteni și unde colegul nostru Ioan Balea, consilier local, a fost și ghid și bucătar. Am vizitat comuna des în ultima vreme și sunt la curent cu problemele ei. Le-am semnalat instituțiilor autorizate și urmăresc evoluția lor pas cu pas.
 
A doua partea a zilei a fost dedicată Câmpiei Turzii alături de Hopîrtean Ana-Maria, cu care am luat la pas câteva străzi și am bătut la ușile cetățenilor. Am constatat cu tristețe că orașul ăsta nu s-a schimbat din 2016, de când am început să-l vizitez. Dar asta nu mă surprinde, pentru că o administrație neperformantă nu va da rezultate, indiferent cât ar fi lăsată la putere.
 
Duminică după-amiază am fost la Gherla, unde alături de Andrada Opriș, Carol Szasz, Dan Mureșan, Adrian Vereș și Petrovici Lehel – Zoltán am străbătut două cartiere din ușă în ușă și am stat de vorbă cu fiecare doritor. Am aflat că aici sunt zone preferențiale, cartiere în care aleșii merg pentru că se simt bine și altele prin care nu trec, pentru că nu-și asumă starea în care se află.
 
Zilele astea am reușit așa să discutăm pe larg despre problemele cu care se confruntă oamenii și să dezbatem fără grabă viziunea fiecăruia despre România. Oamenii ne-au primit, ne-au poftit în casă, au dezbatut cu noi și s-au bucurat că sunt ascultați.
Indiferent dacă ne preferă sau nu, dacă ne votează sau nu, le multumim ca ne-au acordat timp, pentru ca ăsta e cel mai important element al unei democrații sănătoase.
În perioada următoare o să continuăm vizitele din ușă în ușă în tot județul. Deci dacă vreți să stați de vorbă cu noi, nu trebuie decât să-i contactați pe membrii USR PLUS din localitate și ei vor organiza astfel de ieșiri.
spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Dorin Lojigan: „Pentru mine sunt mai importante investițiile din oraș decât orice cheltuială de personal!”

Ședința de Consiliu Local al Municipiului Câmpia Turzii, organizată...

Final de carieră și aprecierea meritelor

La sfârșitul primei luni a anului a fost organizată...

Accident rutier la Câmpia Turzii

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și SMURD intervin...

Dorin “Gogu” Roșu întregește legiunea sârmară de la FCCT

✍️Bine ai venit, Roșu Dorin! 👏 ⚽️Roșu Dorin s-a alăturat...
%d bloggers like this: