spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Punct final în procesul criminalului din Baciu ! Vezi ce a decis Curtea de Apel Cluj

AL SHAMALI J. OMAR JAMAL, criminalul care în cursul anului trecut, și-a omorât mama și bunica, va rămâne după gratii pentru TOT RESTUL VIEȚII!

Curtea de Apel Cluj a ADMIS doar apelul formulat de parchet, cu privire la pedepsele complementare, apelul inculpatului fiind respins.

Astfel, AL SHAMALI J. OMAR JAMAL rămâne cu pedeapsa detențiunii pe viață, stabilită de Tribunalul Cluj.

Dublul asasinat a avut loc miercuri după-amiaza, pe 31 august, și a fost descoperit chiar de către fratele lui Jamal.

Acesta a sunat imediat la poliție, iar medicii și agenții de poliție au descoperit întreaga scenă de coșmar.

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au arestat pe bărbatul considerat în în acest moment principalul suspect.

Dezbrăcat la bustul gol, fără nicio emoție și fără vreo remușcare, acesta ar fi fost drogat, susțin surse din cadrul anchetatorilor.

De altfel, ucigașul obișnuia să consume droguri și suferea și de tulburări psihice. Din această cauză, el ar fi fost în mai multe rânduri internat la Psihiatrie.

Crima din Baciu-Cluj i-a îngrozit pe vecinii victimelor.

Sub protecția anonimatului, aceștia spun că ucigașul era un bărbat agresiv, care obișnuia să se drogheze și să își amenințe vecinii din senin.

El s-ar fi lăudat vecinilor că nu i se poate întâmpla nimic, că polițiștii nu au nicio putere asupra sa și că poate face orice dorește în comuna Baciu.

Totodată, el se confrunta și cu probleme financiare, în mare măsură din cauza faptului că ar fi dat banii pe droguri.

Din această cauză, obișnuia să le ceară bani mamei și bunicii sale, iar atunci când era refuzat se înfuria și trecea la amenințări.

Bărbatul violent a apelat nu o dată, ci de mai multe ori la violență pentru a-și constrânge mama și bunica să îi dea bani, iar astfel de situații ar fi devenit tot mai dese.

Totul a culminat cu criza de furie de miercuri, când fără să se mai gândească ar fi luat cuțitul și le-ar fi lovit cu bestialitate pe cele două femei, potrivit ProTv.ro.

spot_img
spot_img
spot_img