fbpx
spot_img
HomeAdvertorialPSD Turda: Ca suta lui Ceaușescu! Așa sunt promisiunile goale vânturate de...

PSD Turda: Ca suta lui Ceaușescu! Așa sunt promisiunile goale vânturate de Iohannis în disperarea de a ține la putere, încă 4 ani, un guvern incompetent și corupt

- Advertisement -

Iohannis promite și luna de pe cer, dar rezultate livrate până acum de Orban sunt dezastruoase. Guvernul Orban a eșuat lamentabil atât în criza COVID-19, cât și în economie. Au eșuat ca nicio altă țară din Europa!

Nu mai pot minți! Spitale sufocate. Școli închise. Piețe închise. Horeca închisă. Firme românești puse la pământ. Șomaj – acestea sunt rezultatele Guvernului Orban.

De asta Orban nu mai poate rămâne la putere și după 6 decembrie! De asta trebuie să ieșim la vot și să punem un #GuvernPSD capabil să gestioneze eficient această criză sanitară. Un guvern care să aibă un plan concret aplicabil din prima zi.

PSD are #soluțiile și #specialiștii capabili să pună capăt crizei sanitare. Pe 6 decembrie, românii pot opri Guvernul Orban! Prin vot!

#testare
#scolideschise
#pietedeschise
#VotatiPSD

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Un om de afaceri din Campia Turzii solicita cresterea calitatii serviciilor...

0
In conditiile in care, in CV-urile de angajare solicitate la nivel regional limba germana constituie un punct forte similar cu nivelul de cunoastere al...

Comentarii

%d bloggers like this: