7.4 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăLunaPSD Luna o dă din vals în tango, fiind aproape de un...

PSD Luna o dă din vals în tango, fiind aproape de un proces pentru defăimare!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În cursul lunii august, PSD Luna au remis un punct de vedere prin care îl acuzau pe primarul comunei, Aurel Giurgiu, de faptul că ar fi condus „avansat euforic”.

Păi dacă ar fi avut explozie pe față și el nu era ”avansat euforic”, de ce nu a chemat Poliția la fața locului să constate și pe baza acelei constatări să cheme în instanță firma producătoare de cauciucuri care să plătească daune?”, scriau cei de la PSD Luna într-o postare pe rețelele de socializare.

 

Ei bine,  acum au schimbat acuzațiile: primarul n-a mai condus beat, ci a răspuns la telefon și de-asta a făcut accident.

„Pentru a alunga orice urmă de îndoială asupra stării de ebrietate în care se afla la momentul accidentului și de a anula zvonul exploziei roții, auziți mărturia primarului imediat după accident, în care spune cu subiect și predicat că a răspuns la telefon și a tras de volan, după care a ajuns în șanț…”

După aceste postări, n-ar fi exclus ca PSD Luna să fie târât puțin prin tribunal, pentru defăimare, de către primarul – Aurel Giurgiu.

Având în vedere că evenimentul rutier pe care PSD Luna bate atâta monedă n-a avut victime, primarul comunei – Aurel Giurgiu nu avea nicio obligație de a chema, pe loc, Poliția. Da, în termenul legal, primarul a anunțat accidentul rutier, așa cum era normal.

De ce se chinuie atât de mult PSD Luna să-l defăimeze pe Giurgiu? Simplu: umblă vorba că toată conducerea partidului va fi destituită de către șefii PSD de la județ, din cauza incompetenței politice.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: