spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

PSD Luna: Aurel Giurgiu și cohorta lui, perfect ILEGALI! (C)

spot_img
Stimați cetățeni ai comunei Luna,
 
Pentru corecta informare a dumneavoastră, cât și pentru dezmințirea unor informații false și neavenite, proferate atât de primarul comunei, cât și de o parte din executivul local, noi – Partidul Social Democrat – filiala LUNA, facem următoarele precizări:
 
• Din impotență administrativă, sau de frica unei dezbateri tranșante și transparente, la propunerea primarului, Consiliul Local al Comunei Luna a adoptat, în data de 31.10.2022, o hotărâre privind excluderea de la dezbaterile consiliului local și a comisiilor de specialitate a consilierilor locali PSD, Mihail MĂRGINEAN, Florin BUDĂCEAN și Dorel GIURGIU.
 
• Ca urmare a acestui abuz GRAV, care contravine atât prevederile Codului Administrativ, Codului de procedură Civilă, cât și celor ale Constituției României, toți cei trei consilieri locali au sesizat prefectura pentru a lua masurile pentru a anula hotărârea adoptată ABUZIV ȘI ILEGAL de Consiliul Local al Comunei Luna, se pare că la indicația primarului giurgiu ”DECI” aurel și cu sesizarea abuzivă și avizul ilegal al doamnei secretar general, DELIMOT CORNELIA;
 
• Pe de altă parte, Instituția Prefectului Județului Cluj, prin adresa din data de 27.12.2022, pe care o atașăm, a declarat ILEGALĂ hotărârea nr. 38/31.10.2022, considerând că a fost adoptată cu NERESPECTAREA LEGILOR. și a procedat la atacarea hotârîrii în contengios administrativ.
 
• Pe cale de consecință, giurgiu „Deci” aurel și cohorta lor de abuzatori, care vor fi cercetați penal, au primit o palmă morală, hotărârea adoptată abuziv de aceștia fiind SUSPENDATĂ DE DREPT!
 
Pe noi, consilierii locali PSD ai comunei LUNA, ne-au pus în funcție CETĂȚENII, și DOAR CETĂȚENII, prin vot liber exprimat, de pot „pedepsi”, nu un primar abuziv, un secretar care uită legile și un consiliu local care stă preș în fața abuzurilor primarului!
 
Vom continua să luptăm pentru dumneavoastră, dragi cetățeni, pentru interesele comunei noastre și pentru tot ceea ce este legal și sfânt în România!
 
Mihai MĂRGINEAN, Dorel GIURGIU și Florin BUDĂCEAN,
Consilieri locali PSD ai comunei LUNA
spot_img
spot_img
spot_img