fbpx
spot_img

PSD-iștii clujeni au ecologizat Cheile Turenilor

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Acțiunile de ecologizare și protecția mediului constituie o tradiție a tinerilor social democrați clujeni. Astfel, considerând că protejarea naturii este esențială, aceștia au organizat o acțiune de ecologizare la Cheile Turenilor.

„În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor tinerilor implicați în această acțiune. Sunt mâhnit când văd că în alte țări te poți bucura de natură, fără a vedea gunoaie la tot pasul, iar la noi acest lucru nu e (încă) posibil. Ultima noastră acțiune face parte dintr-o campanie mai mare de ecologizare, desfășurată atât în zona de munte, cât și pe Valea Someșului și Valea Arieșului. Am identificat peste 20 de astfel de locații care au nevoie de ecologizare, deoarece se află într-o situație critică. Este dreptul fiecăruia de a se bucura de natură, dar nu putem face acest lucru cât timp ne împiedicăm de gunoaiele lăsate în urmă de alții. Gunoiul rămas în natură are efecte devastatoare atât pentru floră, cât și pentru faună.

Pe lângă acțiunile propriu-zise de ecologizare, tinerii social democrați vor propune, de asemenea, o serie de măsuri de conștientizare a efectelor nocive ale deșeurilor abandonate, printre care dezbateri pe tema ecologizării și protecției mediului. Trebuie să demonstrăm că generația noastră respectă mediul înconjurător prin acțiuni, nu prin vorbe”, a declarat Dragoș Forgaci, președintele TSD Cluj-Napoca.

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Iata cum sa recunosti un agent antidrog FALS

⛔️A T E N Ț I E!⛔️ ❗️Legitimația din imagine NU este emisă de Agenția Națională Antidrog sau de...

Oficial! Condamnare PENALĂ pentru primarul de la Valea Ierii

Ce blestem pe cetățenii comunei Valea Ierii - să aibă doi primari, consecutivi, condamnați penal. Judecătoria Turda s-a pronunțat,...

Furnizare apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Turda – 23.03.2023

Compania de Apă ARIEŞ anunță furnizarea apei potabile cu presiune redusă în data de 23.03.2023, între orele 00:00...

ACȚIUNE DE DONARE DE SÂNGE A POLIȚIȘTILOR DIN ALBA

    Zeci de polițiști din Alba au participat la o acțiune de donare de sânge, organizată în contextul sărbătoririi...
%d bloggers like this: