spot_img

PSD Cluj se pregătește de „război civil”

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Sâmbătă, 16 aprilie, la sediul PSD Cluj, de pe strada Eroilor, a avut loc prima conferință de presă din 2022, organizată de conducerea județeană a partidului.

Alexandru Cordoș – președintele PSD Cluj, Ioan Oleleu – vicepreședintele ANSVSA și Răzvan Ciortea – subprefectul de Cluj, au fost față în față cu mass-media din Cluj și Turda.

Alexandru Cordoș, cel căruia i se atribuie meritele revigorării PSD Cluj, după ce Nasra și Alexa aproape l-au omorât, se pregătește de alegeri interne.

„Urmează să facem o prezentare a unui bilanț, la doi ani de activitate politică, a conducerii interimare. După o perioadă mai nefastă a organizației PSD Cluj, unde eram cotați la aproximativ 8%, împreună cu noua echipă am ajuns la 14%. În acest moment avem toate structurile din județ, municipii, orașe, comune, refăcute organizațiile, cu birouri, cu președinți interimari, etc. 

De asemenea, avem organizate și 26 de departamente. Cel mai important este că, din punct de vedere organizatoric, suntem pregătiți să intrăm în alegerile interne din toamna acestui an. Referitor la candidatura mea, am să fac o precizare la momentul în care se va lansa competiția internă. Alegerile sunt necesare, pentru că cei aleși au o mai mare autoritate și vin cu un proiect politic pe 4 ani. Este necesar și la Cluj acest lucru”, a menționat liderul social-democraților din județ, citat de TurdaNews.

De asemenea, subprefectul de Cluj și președintele PSD Turda, Răzvan Ciortea, a vorbit despre numirea sa în funcție și despre activitatea pe care o face în fruntea județului.

„Mă simt onorat că ocup funcția de subprefect, și vreau să le mulțumesc colegilor pentru sprijinul pe care mi l-au acordat. Atribuțiile subprefectului sunt acelea care se deleagă de către prefect. Mie mi-a revenit fondul funciar, juridicul și apostila. Este una dintre cele mai spinoase probleme ale Prefecturii.

A fost puțin ciudat că am primit serviciul funciar, dar ne-am pus la punct în scurtul timp pe care l-am avut. În această perioadă, am observat că, de doi ani, Instituția Prefectului nu mai făcuse nicio audiență pe acest domeniu, iar acest lucru l-am pus la punct. Am stabilit audiențe cu cei care sunt doritori în fiecare marți, dar mă voi deplasa și în UAT-uri pentru acest aspect”, a spus Ciortea, citat de sursa precizată anterior.

 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

ACSA Câmpia Turzii – abonată la contracte publice – își cere insolvența

Cu datorii de peste 30 de milioane de lei, ACSA Câmpia Turzii SA, societate care desfășoară mai multe...

EXCLUSIV: Iată tot ce trebuie să știi despre Zilele Turzii 2022

După doi ani de pauză, cauzată de pandemia de COVID-19, unii dintre turdeni așteaptă cu nerăbdare vești despre...

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 24.05.2022, între orele 09:00 -13:00, în...

Înzestrăm tinerii cu abilitățile necesare pentru acordarea primului ajutor!

Asociația Club Științific Turda implementează, la Turda, proiectul Cursuri de Prim Ajutor, pentru a forma și informa comunitatea...
spot_img

Bianca Mărginean din Luduș e dispărută de mai bine de două săptămâni! HAIDEȚI SĂ O GĂSIM!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, la data de 28 decembrie 2017, a plecat voluntar de...
%d bloggers like this: