16 C
Turda
Saturday, August 13, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiPSD Câmpia Turzii: „Parcul Industrial Câmpia Turzii a fost sabotat în permanență...

PSD Câmpia Turzii: „Parcul Industrial Câmpia Turzii a fost sabotat în permanență de către liberali”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În mandatul PSD 2004-2008 se înființează la Câmpia Turzii prima Zona Industrială Privată RIEF. Primăria și Consiliul Local vinde 44 de hectare teren la prețul simbolic de 1 euro. Urmare acestui proiect se înființează:


-HECO Schrauben, specializată în prelucrarea metalelor 
-EDENIA Distribution Center- cel mai mare depozit de produse refrigerate din Europa de EST
-Fabrica LA LORREINE- fabrică de panificație
-În mandatul PSD 2012-2016 , mai precis în 2015, se construiește Fabrica CIKAUTXO GROUP, fabrică de subcomponente auto deschisă cu sprijinul financiar al Guverului Romaniei- Ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea.

-PARCUL INDUSTRIAL CÂMPIA TURZII, proiect din programul de guvernare PSD Câmpia Turzii 2012-2016


În anul 2013 încep demersurile de înființare a Parcului Industrial Câmpia Turzii, prin achiziționarea a 5 ha de teren cu banii recuperați din datoriile istorice de la MECHEL.


În anul 2014-2015, Ministerul Devoltării prin aporbarea ministrului PSD, Sevil Shhaideh, se obține statutul de Parc Industrial.


In urma contactelor stabilite de primarul PSD Radu Hanga, Berg Banat vine la Campia Turzii pentru realizarea unei Fabrici de productie, proiect ce se finalizează în acest an.


Menționăm că Parcul Industrial Câmpia Turzii a fost sabotat în permanență de către liberali, invocând diferite motive (prețul prea mic la teren, poluarea cu sticlă etc), iar astăzi se laudă pe facebook cu o realizare la care nu au contribuit cu nimic!!!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: