spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

PSD: Câmpia Turzii – oraș neîngrijit

Câmpia Turzii, un oraș cu un potențial enorm, se află într-o stare de neglijență care îngrijorează tot mai mulți locuitori. Deși ar trebui să fie un loc prosper și atrăgător, realitatea prezintă un tablou diferit.
 
Infrastructura orașului este într-o stare deplorabilă, cu străzi pline de gropi și trotuare deteriorate. Această situație pune în pericol siguranța locuitorilor și afectează aspectul general al orașului.
 
Parcurile și spațiile verzi, care ar trebui să fie o oază de relaxare și recreere, sunt în paragină. Băncile ruginite și tufișurile neîngrijite dau senzația de abandon, în loc să ofere locuitorilor un mediu plăcut.
 
De asemenea, serviciile publice, cum ar fi colectarea deșeurilor, lasă mult de dorit. Munții de gunoaie se acumulează în unele zone, iar aceasta nu este doar o problemă de mediu, ci și o problemă de sănătate publică.
 
În timp ce potențialul economic al orașului ar putea susține dezvoltarea, se observă o lipsă de investiții în atragerea de noi afaceri și crearea de locuri de muncă pentru locuitori.
Este timpul ca autoritățile locale și comunitatea să acționeze pentru a revitaliza Câmpia Turzii și pentru a restabili orașul la nivelul pe care-l merită. Neglijența nu poate continua, iar acțiunile urgente sunt necesare pentru a restabili strălucirea acestui oraș și pentru a oferi o viață mai bună locuitorilor săi.
spot_img
spot_img
spot_img