spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

PSD Câmpia Turzii militează împotriva apatismului politic

spot_img

Fenomenul social care contribuie cel mai mult la degradarea clasei politice este lipsa de interes a contribuabililor față de partide.

Practic, ideologia potrivit căreia „toți îs la fel de hoți” este atât de nocivă pentru societate încât Organizația Națiunilor Unite o consideră una dintre „principalele bube” în calea dezvoltării clasei politice.

Pentru a combate acest fenomen, PSD Câmpia Turzii a lansat un apel către tineri pentru a se alătura partidului și pentru a putea vedea „de la firul ierbii” cum se face politica.

Astăzi PSD Câmpia Turzii vă adreseză o invitație specială și anume să vă implicați în politica locală. Este o oportunitate deosebită de a vă aduce contribuția și de a face diferența în comunitatea în care trăiți.

Implicarea în politica locală vă permite să aveți un impact direct asupra deciziilor care afectează viața locuitorilor din zona voastră. Puteți aduce idei noi, perspectiva voastră proaspătă și energie pentru a rezolva problemele existente și a crea schimbări pozitive.
Să fiți implicați în politica locală înseamnă să luați parte la luarea deciziilor privind infrastructura, serviciile publice, mediu, educație și multe alte aspecte cheie ale comunității. Aveți oportunitatea de a susține cauzele care vă preocupă și de a vă reprezenta interesele proprii și ale celor din jur.
 
Nu este necesar să aveți experiență anterioară în politică pentru a vă implica. Există organizații și programe care vă pot sprijini în această călătorie, oferindu-vă formare și resurse necesare. Mai mult, sunteți generația viitoare și este esențial ca vocea voastră să fie auzită în procesul decizional.
 
Așadar, vă încurajăm să vă informați, să vă implicați în activități comunitare, să intrați în dialog cu liderii locali și să explorați modalități de a vă aduce contribuția în politica locală. Aveți potențialul de a face schimbări în bine și de a influența viitorul comunității voastre.
Vă urez succes în această călătorie și să vă bucurați de procesul de implicare în politică locală. Comunitatea voastră are nevoie de voi și de viziunea voastră pentru a crește și a se dezvolta într-un mod sustenabil și echitabil.”, este anunțul publicat astăzi de către Avram Mariu GAL, președintele PSD Câmpia Turzii.
spot_img
spot_img
spot_img