27.7 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiPSD Câmpia Turzii, la marginea penibilului - își iau interviuri singuri la...

PSD Câmpia Turzii, la marginea penibilului – își iau interviuri singuri la OMV Turda

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Acest articol este destinat tuturor oamenilor care, cândva, s-au regăsit în PSD Câmpia Turzii, iar faptul că îl publicăm în ziua când Ioan Vasinca ar fi împlinit 65 de ani nu este doar o coincidență.

Situația în care se află, în prezent, PSD Câmpia Turzii este una departe de normal, chiar dacă unii se laudă și ar vrea să ne spună tuturor că se află pe un trend pozitiv.

Deunăzi am văzut cum doi tineri social-democrați din Câmpia Turzii și-au luat interviu unul altuia, pentru a se prezenta în fața mulțimii.

Protagoniști au fost Cosmina Vitan (președinta TSD) și Adrian Mărincean (cică, responsabil cu comunicarea).

Încă din fotografia atașată „dialogului” s-a văzut starea jalnică în care se află organizația în această perioadă… poza fiind făcută în benzinăria OMV Turda, un loc propice pentru întâlnirile organizate de președintele PSD, Petre Pop.

Ce legătură are food-court-ul unei benzinării cu promovarea valorilor social-democrate nu vom putea înțelege, dar … mai mult de atât, analizând „dialogul” dintre cei doi tineri, din punctul de vedere al comunicării și relațiilor publice, trebuie să spunem următoarele:

Dacă tu, reprezentantul unui partid politic, ai ceva de transmis sau vrei să te prezinți cuiva, fă o conferință de presă. Dacă vrei să ți se ia un interviu, contactează o entitate de presă, dacă ești RESPONSABIL CU COMUNICAREA, fă-ți o bază de date cu mass-media și trimite comunicate.

Practic SINGURUL PARTID POLITIC DIN CÂMPIA TURZII CARE REMITE COMUNICATE DE PRESĂ ÎN FORMAT PROFESIONAL, CLASIC, REAL, CĂTRE PRSĂ este PNL Câmpia Turzii.

Restul s-au lenevit, postează pe facebook în speranța că cineva le va prelua.

Asta nu-i comunicare, ci lipsă de respect față de mass-media … și la final îi transmit un mesaj clar și fără ocolișuri președintelui PSD Câmpia Turzii: POȚI SĂ ÎȚI FACI 10, BA NU, 100 DE SITE-URI „DE ȘTIRI” ȘI DE CONTURI FALSE că tot nu vei putea substitui mass-media reală, obiectivă, CU STUDII ȘI CU EXPERIENȚĂ!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: