PSD Câmpia Turzii întărește rândurile!

spot_imgspot_img

În două zile consecutive, PSD Câmpia Turzii și-a demonstrat forța și capacitatea de a aduna oameni în jurul său, odată cu preluarea frâielor politice de către Avram Marius GAL.

Ieri dimineață, partidul a anunțat cooptarea în rândurile sale a avocatului, Adrian Petrică SPĂTARIU, pentru ca, spre seară, să arate adevărata forță a mulțimii!

Liderii județeni ai partidului au participat, alături de Avram Gal, la un serviciu religios, la Biserica Bethel din cartierul Sâncrai. Biserica a fost ARHIPLINĂ.

„Alături de colegii mei am petrecut o seară cu o deosebită încărcătură spirituală, înconjurați de un număr mare de suflete calde, în liniște și evlavie la Biserica Penticostala Betel din Câmpia Turzii.”, a declarat viitorul președinte al Consiliului Județean Cluj, Alexandru Cordoș, președintele PSD Cluj.

Ei bine, în această dimineață, PSD Câmpia Turzii au anunțat cooptarea unei noi personalități în rândurile partidului.

„Încă o personalitate marcantă a urbei noastre, dl. dr. conf. univ. Cornel Popovici, a intrat în echipa PSD Câmpia Turzii, unde, alături de tinerii orașului și președintele PSD Avram Gal, va coordona proiectul de revigorare și dezvoltare a sportului în municipiul nostru, cu scopul de a reda mândria și măreția sportivă de odinioară a cetățenilor Câmpiei Turzii, în plan intern și internațional. Mulțumim domnului profesor și îi urăm rezultate maxime!”, au declarat social-democrații.

spot_img
%d bloggers like this: