spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Haha, chiar credeați că PSD și PNL se urăsc? (UPDATE)

(UPDATE): Ca urmare a articolului nostru, intitulat „Haha, chiar...

👥Parteneriatele generează performanță! Vă mulțumim!

🎓Educația este unul dintre pilonii esențiali ai unei societăți...

Iată cum s-a petrecut accidentul de la Copăceni

IPJ Cluj a prezentat detalii despre dinamica accidentului rutier...

ATENȚIE! Restricțiile pe A3, Gilău, continuă

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a remis...

Fost chiriaș a distrus bunurile dintr-un apartament

Fost chiriaș a pătruns prin efracție și a distrus...

PSD Câmpia Turzii, încotro?

Apele continuă să fie tulburi în organizația PSD Câmpia Turzii. Deși celelalte partide și-au anunțat candidații care vor ataca fotoliul de Primar, social-democrații sunt într-o reală dilemă.


În urmă cu 3 zile, președintele organizației, Avram Marius Gal, a ieșit public, solicitându-le fanilor, prietenilor, simpatizanților și membrilor să-și exprime public părerea despre cine ar trebui să fie candidatul partidului la funcția de primar al Municipiului Câmpia Turzii.
„Dragi prieteni, vă provoc la un exercițiu de imaginație. Dacă eu m-aș retrage din cursa pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii, pe cine ați recomanda în locul meu pentru această competiție electorală? Aștept cu interes să aud sugestiile și părerile voastre!”, a fost postarea lansată public de Avram Gal.


Cel mai elocventă răspuns, în această privință, l-a avut Adrian Mischian, fost consilier local, fost director al Companiei de Salubritate și fost președinte PMP Câmpia Turzii.


„Avram, cel mai potrivit ești tu să candidezi din partea PSD. În cazul în care nu mai dorești acest lucru, pentru mine cel mai potrivit este Petre Pop și nu numai pentru faptul ca mi-i prieten foarte bun de vreo 20 de ani, dar are cea mai mare experiență în administrația și politica locală.”, a declarat Mischian.


Practic, cele mai vehiculate nume au fost cele ale lui Avram Gal, Petre Pop și Adina Marinca – președinta organizației de femei.
Acum, permiteți-ne să realizăm o analiză – la rece – a celor trei persoane vehiculate intens de către organizație.


Avram Marius GAL – este cel mai cunoscut politician din Câmpia Turzii. De asemenea, este și cel mai potent financiar politician din Câmpia Turzii. Are cele mai înfipte cunoștințe la București și ar putea fi un extraordinar primar. Problema lui este decizia (legală sau nu) a Tribunalului București de a-l condamna (printr-o sentință atacată cu recurs). Deși Avram Gal nu este condamnat definitiv, deci nu putem spune că este vinovat și poate candida, condamnarea l-a pus într-o dilemă personală. Dacă ar candida, și-ar atrage „hate” major și… posibile bețe în roate, în ceea ce privește judecarea recursului la Curtea de Apel București. Pe de altă parte, candidatura la Primărie nu-l asigură de o sentință împotrivă și-l poate face primar, ar… necandidatura la Primărie nu-i asigură o sentință „pentru” și… sigur nu il face primar.


Petre POP – este omul care a revoluționat felul în care se administrează piețele și este artizanul dezvoltării acestui sector, la Câmpia Turzii. Recunoscut pentru pasiunea sa pentru istoria locală și cultură, Petre Pop ar putea fi un bun primar, prin prisma abordării sale aparte a actului administrativ public. Totuși, în materie de „iubire electorală”, Pop stă foarte slab. Nu mai departe, în cel mai recent sondaj realizat de RefleqtMedia.ro, Petre Pop a ieșit pe locul 4, după Marian Morar, Dorin Lojigan și Ioan Bakoș, o gravă problemă în portofoliul lui Petre Pop.


Adina MARINCA – avocat de profesie, om pragmatic, dar necunoscut și … nu neapărat un bun politician. Colegele din interiorul organizației nu manifestă prea multă iubire pentru tânăra avocată, lucru care-i poate dăuna în contextul unei viitoare candidaturi politice.

Desigur, pe lângă cei 3 pot apărea diverse surprize, printre care inclusiv persoane dinafara organizației.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img