26.4 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiPSD Campia Turzii il numeste pe Lojigan "baron local" ... vezi cum...

PSD Campia Turzii il numeste pe Lojigan “baron local” … vezi cum raspunde primarul

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ca urmare a deplasarii lui Dorin Lojigan la Bucuresti unde, printre altele, a participat la o lansare de carte a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, PSD Campia Turzii a lansat un comunicat de presa in care il sfredeleste pe Lojigan.

“Miercuri, 17 aprilie 2019, primarul municipiului Câmpia Turzii, liberalul Dorin Lojigan, pentru un autograf politic și o carte, pe cheltuielile Primăriei, a participat la București, la lansarea de carte a candidatului PNL, la funcția de Președinte al României, Klaus Werner Iohannis.


Rațiunea din spatele funcțiilor publice constă în servirea cetățeanului. Puterea politică, fie ea locală fie centrală, nu poate sau nu ar trebui să existe în afara emanației ei de la cetățeni.

Am observat în repetate rânduri faptul că, odată investit, primarul nostru (PNL), spre exemplu, se detașează de servirea celor ce i-au încredințat puterea și își asumă privilegii politice și scutiri de cheltuieli prin prisma funcției pe care o ocupă.

Avantajele de a fi primar, domnule Lojigan, constau în existența pârghiilor de dezvoltare a orașului și de îmbunătățire a vieții cetățenilor. Ele nu au sau nu ar trebui să aibă de-a face cu avantaje personale. Nu credem că o lansare de carte îi are în vedere pe cetățenii din Câmpia Turzii astfel încât să fie folosit vehiculul primăriei.

Primar nu înseamnă baron local sau un oportunist spoliator pe perioada mandatului și cetățenii știu lucrul acesta.”, au spus social-democratii.

RefleqtMedia l-a contactat pe Lojigan, pentru a comenta acuzatiile ce i se aduc.

“Nu ma intereseaza ce spune PSD-ul. Eu sunt la Bucuresti pentru a depune la Ministerul Dezvoltarii un proiect se 18 milioane de lei pentru municipiul nostru.

Am ajuns ieri in Bucuresti, unde m-am cazat, iar azi de dimineata am depus proiectul”, a spus edilul.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: