spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

PSD Campia Turzii, despre autobuze fantoma, incompetenta si coruptie

Primăria Câmpia Turzii și Autobuzele Fantomă: Un Scandal de Incompetență și Corupție?”Într-un act de adevărată magie politică, Primăria din Câmpia Turzii (cunoscută și sub numele de PNL Land) a reușit să facă să dispară autobuzele performante și ecologice pe care le-au achiziționat cu mândrie în decembrie 2022.

Dacă acesta nu este un exemplu de transport local fantomă, atunci nu știm ce este!La momentul anunțului, oficialii din Primărie se lăudau pe Facebook cu achiziția acestor autobuze ca și cum ar fi fost o realizare a secolului.

Cu toate acestea, a trecut aproximativ un an de zile, iar cetățenii încă așteaptă să vadă vreo urmă a acestor vehicule. Se pare că incompetența și corupția șefilor PNL din Primărie au făcut ca aceste autobuze să fie mai greu de găsit decât un unicorn în traficul din Câmpia Turzii.

Cu o valoare de peste 300.000 de euro pe bucată, aceste autobuze sunt cu siguranță o investiție serioasă pentru oraș. Cu toate acestea, se pare că ele sunt acum inutile, lipsite de rentabilitate și au ajuns să zacă într-o locație secretă cunoscută sub numele de “Centrala Termică” de la “Blocuri”.

Acesta este un fel de garaj improvizat în care se pare că autobuzele se odihnesc înainte de a fi readuse în atenția publicului în timpul următoarei campanii electorale.Totuși, există o notă de optimism în această poveste.

Cetățenii sunt în așteptare, sperând că DNA-ul și OLAF-ul își vor face treaba și vor grăbi “evaluarea” proiectului în care milioane de euro au fost aruncați pe fereastră. Poate că, în cele din urmă, autobuzele fantomă vor ieși din umbră și vor circula pe străzile orașului într-o zi îndepărtată.

Ca o concluzie, Primăria Câmpia Turzii și autobuzele lor fantomă ne oferă un exemplu uimitor despre cum incompetența și corupția pot face ca o investiție publică să devină o glumă tristă.

Cetățenii merită mai mult decât să fie păcăliți de iluziile politice și promisiunile goale.

Este timpul ca cei responsabili să dea explicații și să facă autobuzele să apară din nou în realitatea orașului, nu doar în discursurile lor politice.

# Fotografii realizate în 13 dec. 2022, postate pe pagina Facebook a Primăriei Câmpia Turzii

#campiaturzii #primariacampiaturzii #pnlcampiaturzii

spot_img
spot_img
spot_img