spot_img
spot_img

PSD Campia Turzii: „Cu un manager politruc lipst de competenţele necesare nu poţi face performanţă în spitalul din Câmpia Turzii!”

spot_img

Raportat la situaţia gravă existentă la ora actuală în Spitalul municipal Dr. Cornel IGNA, PSD Câmpia Turzii, prin aleşii locali a intreprins o serie de demersuri prin care a tras un semnal de alarmă asupra situaţiei financiare asupra managementului defectos şi a angajărilor făcute în mod haotic de actualul manager PNL Adrian ANTAL.

Faptul că actuala conducere a spitalului nu a dat curs solicitărilor făcute prin adresa nr…. în care managerul interimar al spitalului Adrian Antal a fost invitat să participe la sedinţa Consiliului Local Câmpia Turzii din luna august 2018, pentru a prezenta un raport economic-finaciar de la investirea în functie şi până la finalul lunii iulie 2018.

De asemenea, prin adresa nr.6669/30.08.2018, managerul interimar al spitalului ne comunică că nu este în subordinea Consiliului Local, ci a primarului şi drept urmare nu poate răspunde interpelărilor unor consilieri locali, trimtându-i să vadă angajările în mediul o-line (presă) sau pe site-ul spitalului, iar la adresa nr 3159/25.04.2018 în care s-au solicitat măsurile manageriale pentru soluţionarea conflictului de muncă iscat pe fondul neacordării unor sporuri salariale personalului medical şi auxiliar, nu s-a primit un răspuns în termenii impuşi de lege, demonstrează o lipsă totală de transparenţă şi de deschidere către colaboarere a actualului manager interimar.

Ne exprimam deschiderea si disponibilitatea de a sprijinii orice demers legal si real care poat duce la iesirea din criza in care se afla la ora actuala in Spitalul municipal Dr. Cornel IGNA. In acelasi timp solicitam public ca managerul Adrian Antal sa vina in fata Consiliului Local pentru a prezenta situatia fiinaciara, justificarea angajarilor din ultima preioada si contractul de management dupa care a condus spitalul de la numire pana in prezent.

Fara un astfel de raport, fara datatele necesare, bilant, creante, dinamica politicii de personal etc., dezbaterea propusa de primarul PNL Dorin Lojigan este o simpla gargara politicianista menita sa mai imbuneze perceptia negativa care planeaza asupra Spitalului municipal Dr. Cornel Igna Campia Turzii.

Biroul de Presa,
14.09.2018

spot_imgspot_img
spot_img

Ultimele știri

Politistii au luat la control comerciantii ilegali de artificii

Polițiștii din Alba au continuat controalele la societățile comerciale...

Mormant PROFANAT la Luncani

O persoana de sex feminin din Luncani, comuna Luna,...

70 de ani de învățământ teologic preuniversitar, marcați la Cluj

În ziua de pomenire a Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina,...

Iată motoarele de căutare pe care Google nu vrea să le găsești

Google este atât de puternic încât „ascunde” alte sisteme...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

ALOPEDI 0364-917, recunoscut de O.M.S. ca exemplu de bune practici în domeniul accesului la servicii medicale

Call center-ul dedicat sfaturilor medicale pediatrice - ALOPEDI 0364-917, serviciu care...

Sărbătoare mare în calendarul creștin-ortodox – iată ce este INTERZIS să faci azi

Astăzi, creștinii ortodocși prăznuiesc Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul....

Un consilier PSD ridiculizează campania de curățenie din Câmpia Turzii

După ce edilul municipiului a prezentat o serie de...

Proiect dedicat femeilor victime ale violenței domestice, la Câmpia Turzii

Ziua de 25 noiembrie a fost stabilită de către...

Primarii discriminați se revoltă împotriva Guvernului Ciucă – se va lăsa cu procese civile

După ce, la finele săptămânii trecute, guvernul Nicolae Ciucă...
spot_img
spot_imgspot_img

Anunț –Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 07.06.2022, între orele 08:30 - 15:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate...

PESTE 2.550 BUCĂȚI DE ARTICOLE PIROTEHNICE INDISPONIBILIZATE DE POLIȚIȘTII MUNICIPIULUI TURDA

  În perioada 28 – 29 decembrie a.c., cu ocazia activităților desfășurate pentru prevenirea evenimentelor negative generate de nerespectarea prevederilor legale privind deținerea, comercializarea, importul,...

Un nebun din Aghiresu a incercat sa dea foc Primariei Cluj

La data de 20 august a.c., în jurul orei 20.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: