spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

PSD Câmpia Turzii critică “Spectacolul Electoral al PNL”

Într-un act desfășurat sub pretextul “educației” și “prevenției”, PNL Câmpia Turzii împreună cu instituțiile statului și-au făcut apariția într-o demonstrație teatrală ridicolă, mascată sub numele de conferință pentru “PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI ÎN RÂNDUL ADOLESCENȚILOR CLUJENI – ALEG”.
Acest eveniment nu este nimic mai mult decât un spectacol electoral bine regizat, în care elevii de la Liceul Teoretic “Pavel Dan” și Colegiul Tehnic “Victor Ungureanu” au fost puși să joace rolul spectatorilor într-o piesă de teatru politic.

Este de-a dreptul uluitor cum PNL își permite să exploateze temeri serioase, cum ar fi combaterea drogurilor, pentru a-și picta fațadele cu zâmbete electorale. Ceea ce au uitat să adauge în acest tablou sunt soluțiile concrete, acele măsuri eficiente care să ajute cu adevărat tinerii să stea departe de pericolele substanțelor interzise.

În schimb, au preferat să defileze cu un cortegiu de funcționari publici, de la domnul Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, la Comisarul Șef al Centrului de Prevenire, care mai de care în a oferi discursuri pompoase, pline de platitudini și fără substanță.

Noi cei din PSD Câmpia Turzii nu ne lăsăm însă păcăliți ușor de această paradă de vanități. Ne exprimăm public dezamăgirea față de această abordare superficială a unei probleme atât de serioase și urgentăm administrația locală să se angajeze într-o colaborare reală și efectivă cu toate părțile interesate pentru a dezvolta și implementa strategii autentice de combatere a drogurilor, în comunitate.

Nu ne furăm căciula cu “învățăminte” aruncate în vânt la adunări publice, ci solicităm acțiuni palpabile și măsuri concrete, așa cum comunitatea noastră merită și are nevoie.

A fi tânăr nu este un spectacol, este o responsabilitate, iar protejarea tineretului trebuie să fie o prioritate, nu doar un punct pe agenda electorală!

În încheiere, Petre Pop, candidatul PSD la funcția de Primar, reiterează: “Drogurile ucid încet și pe furiș, iar singura modalitate de a lupta cu acest flagel este prin acțiuni reale, nu prin poze și mâini strânse. Comunitatea din Câmpia Turzii merită mai mult decât un formalism electoral mascat.”

Petre Pop,
Candidat PSD la funcția de Primar
Câmpia Turzii

Departamentul de comunicare
PSD Câmpia Turzii
Cristina Zăhan – Purtător de cuvânt 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img