spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

PSD Câmpia Turzii contestă vehement defrișările din centrul orașului

Astăzi, firma care se ocupă de reabilitarea ultimului tronson al străzii Aurel Vlaicu a demarat tăierea arborilor coniferi care străjuiau Palatul Cultural „Ionel Floașiu”.

În replică, PSD Câmpia Turzii a declanșat un atac vehement la adresa primarului – Dorin Lojigan – pe care-l numește „dictatorul PNL”.

„Se pare că dictatorul PNL a luat o decizie radicală și absurdă: „- Tăiați toți brazii din centru!” Acest ordin reflectă o abordare dictatorială clasică, combinând lipsa de sensibilitate față de natură cu un dramatism exagerat. Imaginează-ți, străzile centrale ale orașului, odată pline de verdeața îmbietoare a brazilor, acum stau dezolante și goale, ca un decor de film post-apocaliptic. Această decizie, departe de a aduce vreun beneficiu, pare mai degrabă un capriciu autoritar, o demonstrație de putere absurdă care lasă locuitorii și natura într-o stare de uimire și deznădejde. Într-adevăr, „dictatorul PNL” pare să fi uitat că brazii nu sunt doar ornamente, ci parte vitală a ecosistemului urban, furnizând aer curat și un strop de natură în jungla de beton. Dar, evident, pentru un dictator, astfel de considerente sunt de rangul doi, prioritare fiind doar deciziile impulsive și nejustificate. Oare ce va urma? Va ordona să se vopsească cerul în galben pentru a se potrivi cu culorile partidului?”, transmit social democrații.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img