spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

PSD Câmpia Turzii: “Baronul Suprem PNL și circul electoral pe banii Primăriei!”

Într-o lume ideală, autobuzele achiziționate cu fonduri UE de către Primăria noastră harnică ar fi fost un simbol al progresului și eficienței. Dar, ah, trăim în realitatea noastră colorată politic, unde “Baronul Suprem PNL” transformă aceste mijloace de transport în propriul său carnaval politic. Pentru o sumă modestă de doar 340.000 de euro bucata, aceste autobuze nu doar că transportă oameni, ci și ambițiile nesățioase ale unui personaj care se joacă de-a administrația publică.

Și ce spectacol! Sub pretextul “rodajului” – o scuză atât de subtilă încât chiar și un copil ar râde de ea – autobuzele noastre scumpe sunt transformate în vehicule de campanie electorală. Pensionarii, bieții pioni în acest șah politic, sunt adunați de “consilierul repetent”, un personaj resuscitat politic de PNL, și duși în tururi pitorești să admire “obiectivele nerealizate” ale actualului primar. Ironia! De parcă vizionarea eșecurilor ar putea fi vreodată mai plăcută decât un episod bun dintr-un serial de comedie.

Și bineînțeles, nu poate lipsi momeala clasică – o masă la cantina locală. Oare ce va fi pe meniu? O porție generoasă de promisiuni nerealiste, garnisită cu iluzii de bunăstare? Sau poate un bufet deschis de critici neconstructive, servite pe un platou de manipulare? Oricum ar fi, este o festință electorală pe banii primăriei, într-un mod atât de ilegal și imoral încât chiar și Machiavelli s-ar simți mândru.

Acest teatru absurd pus în scenă de “Baronul Suprem PNL” și orchestrat de “consilierul repetent” nu este doar un spectacol de proastă calitate, dar și o insultă adusă inteligenței cetățenilor.
Din păcate, în acest circ politic, singurii care plătesc biletul sunt contribuabilii, iar spectacolul, departe de a fi amuzant, este doar un trist reminder al realității politice în care trăim.
Bravo, domnilor, ați reușit să transformați administrația publică într-un vodevil ieftin!

spot_img
spot_img
spot_img