spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

PSD Câmpia Turzii, atac la baionetă împotriva simpatizanților PNL

În această seară, PSD Câmpia Turzii a publicat un „comunicat”, în care lovește puternic în doi dintre simpatizanții PNL.

„La Câmpia Turzii, sub domnia „Mafiei PNL” condusă de „Supremul Șef”, s-a desfășurat recent un nou act de „generozitate” politică: alocarea locuințelor sociale nu după nevoi, ci după loialitate politică și interese personale.

Astfel, Ioana T., renumită pentru „inima sa zburdalnică” și (in)fidelitatea sa politică, împreună cu Jimba S., susținător vocal al lui Lojigan în alegeri, au primit fiecare câte un apartament destinat cazurilor sociale. Aceste acțiuni nu doar că sfidează principiile de bază ale justiției sociale, dar transformă și alocarea locuințelor sociale într-un spectacol de răsplată pentru loialiștii politici, ignorând cu desăvârșire nevoile reale ale comunității. În acest mod, „nobilii PNL” de la Câmpia Turzii demonstrează încă o dată că, în jocul lor politic, interesele personale primează în fața binelui comun, lăsând în urmă principiile etice și morale.
Din spusele cetățenilor d-na în cauză ar mai fi deținut apartament, fapt interzis de lege în cazurile de alocare apartamente sociale, așa că rugăm DNA Cluj să procedeze spre cele legale și a face lumină!

Bravo PNL!”, transmite PSD Câmpia Turzii.

Fotografia care însoțește mesajul este, însă, „mincinoasă”. În ultimii 4 ani, mai multe persoane, indiferent de partid, au primit locuințe sociale sau locuințe ANL.

spot_img
spot_img
spot_img