spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

PSD Alba bate câmpii FĂRĂ RUȘINE – Fake News grupa mare

spot_img

OK, cunoaștem faptul că este precampanie electorală și fiecare partid politic vrea să-și umfle mușchii și să-și atragă cât mai multă simpatie, dar de acolo până la a minți lumea e cale lungă.

Printr-o postare care amintește de „cincinal” și de „Partidul Ceaușescu România”, PSD Alba ne spune că trăim mai bine decât în 2016 și că avem putere de cumpărare mai mare.

„Mai multi bani pentru o viață mai bună!

Anunțăm cu mândrie că puterea de cumpărare a românilor salariați a crescut cu 25%, de când PSD a preluat guvernarea țării, în 2016. 
Este beneficiul direct al majorării salariilor astfel că milioane de oameni își pot permite acum să cumpere produse mai multe, de calitate mai bună ori să pună bani deoparte.

Vom continua să facem tot ce ne stă-n putere pentru a dezvolta economia României și a ne asigura că românii vor trai mai bine, așa cum merită!”, spune PSD Alba.

În realitate, dincolo de salariile majorate, pentru care le mulțumim social-democraților, puterea de cumpărare a românilor NU A CRESCUT, iar asta datorită inflației, care a crescut odată cu salariile.

Astfe, în 2016, conform Institutului Național de Statistică, România avea o inflație de -1,5%, asta însemna că prețurile erau mai jos decât salariile, că veniturile românilor erau suplimentare cheltuielilor și că, mai direct spus, trăiam bine.

Pentru ultimul trimestru din 2019, BNR proiectează o inflație de 2.5%, asta după ce în trimestrul 4 din 2018, am avut o inflație de 4,6 procente.

Asta ce înseamnă? Că au urcat prețurile și că, pe scurt, PSD Alba minte de îngheață … inflația.

Reveniți-vă mă!

spot_img
spot_img
spot_img