12.1 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIProstituția - un flagel tot mai înfloritor în orașul Luduș

Prostituția – un flagel tot mai înfloritor în orașul Luduș

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Odată cu dezvoltarea și apariția investitorilor în orașul Luduș, a început să progreseze un flagel infracțional pe cât de atractiv, pe atât de periculos – prostituția.

Câteva fete, printre care și o minoră în vârstă de 16 ani practică această „meserie”, în conformitate cu informațiile obținute de RefleqtMedia.ro

Fenomenul a început să ia amploare în acest an, odată cu lucrările la autostradă și cu apariția muncitorilor din alte zone ale țării, dornici să se distreze cu fetele care oferă plăceri pe bani.

Astfel, tinere din categorii joase ale societății își vând trupurile pe bani, la prețuri de nimic, pentru a-și hrăni familiile de acasă.

„40 de lei pe număr cerem”, ne confirmă una dintre prostituate, care a refuzat să o fotografiem, dar și să-i dezvăluim identitatea.

Cât privește informația privind minora care practică prostituția, mai multe fete ne-au confirmat acest fapt, însă nu am reușit să o identificăm până la acest moment.

Din informațiile obținute, fetele își racolează clienții în zona restaurantului de la intrarea în oraș dinspre Chețani, iar actele sexuale au loc fie în mașinile clienților, fie – în cele mai rele cazuri – în boscheții din apropiere sau chiar pe marginea râului Mureș.

Din punct de vedere juridic, prostituția este infracțiunea cel mai greu de oprit, în condițiile în care trebuie să prinzi fetele în flagrant, iar clientul să recunoască faptul că le-a oferit bani pentru favoruri sexuale, pentru ca acestea să fie arestate.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: