27.3 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeEVENIMENTPromisiunea lui Cristian Matei va fi îndeplinită - decizie MAJORĂ pentru infrastructura...

Promisiunea lui Cristian Matei va fi îndeplinită – decizie MAJORĂ pentru infrastructura Turzii

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Discuțiile din comisiile parlamentare pe Bugetul Consolidat al Statului Român au adus o victorie importantă pentru infrastructura de la Turda.

În bugetul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a fost introdusă și finanțarea bretelei de legătură dintre Autostrada A 3 și Centura Vâlcele – Apahida.

“în construcţia Bugetului alocat CNAIR SA pentru anul 2019, proiectul de referinţă a fost încadrat în lista proiectelor aflate în present în etapa de pregătire în vederea elaborării documentaţiilor tehnico economice, proiecte care au fost bugetate pe parcursul anului 2019, după obţinerea aprobărilor legale necesare.” a declarat Narcis Neaga, directorul CNAIR, citat de Ziar de Cluj.

RefleqtMedia.ro scria încă de anul trecut despre faptul că acea legătură dintre autostradă și centura Clujului va fi finanțată în bugetul din acest an.

Ce va însemna acest lucru? În primul rând, înseamnă faptul că tot traficul greu va fi ELIMINAT DIN TURDA.

În al doilea rând, construirea bretelei va asigura o legătură de mare viteză între cele două aeroporturi internaționale, din Cluj Napoca și Târgu Mureș, factor decisiv în dezvoltarea investițiilor, pe întreg arealul, de la Turda, până la Târgu Mureș.

Odată cu inaugurarea bretelei de acces dintre cele două șosele rapide, Turda va deveni cel mai important nod rutier al Transilvaniei, iar primarul orașului, Cristian Matei, își va îndeplini O NOUĂ PROMISIUNE FĂCUTĂ ALEGĂTORILOR.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: