spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Haha, chiar credeați că PSD și PNL se urăsc?

Hai să vedeți cum o să reușesc, prin acest...

👥Parteneriatele generează performanță! Vă mulțumim!

🎓Educația este unul dintre pilonii esențiali ai unei societăți...

Iată cum s-a petrecut accidentul de la Copăceni

IPJ Cluj a prezentat detalii despre dinamica accidentului rutier...

ATENȚIE! Restricțiile pe A3, Gilău, continuă

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a remis...

Fost chiriaș a distrus bunurile dintr-un apartament

Fost chiriaș a pătruns prin efracție și a distrus...

Proiectul de construire al Autobazei TUP se apropie de finalizare

Proiectul de construire al Autobazei TUP, un pas esențial pentru modernizarea și eficientizarea transportului public în Turda, se apropie de finalizare. Cu un grad de realizare de 85%, suntem tot mai aproape de încheierea acestui proiect important.

Odată ce lucrările vor fi finalizate, noile clădiri vor oferi condiții optime pentru gararea și întreținerea autobuzelor electrice. Aceasta va contribui semnificativ la eficientizarea transportului electric în Turda.

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei Octavian:

“Suntem foarte aproape de a finaliza încă un proiect important pentru comunitatea noastră, finanțat din fonduri europene. Odată cu punerea în funcțiune a noii autobaze, vom avea o infrastructură modernă care va sprijini utilizarea transportului electric.

Lucrările de construire sunt realizate în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Revitalizarea spațiului pietonal din centrul istoric al municipiului Turda, construire autobază și amenajare park and ride”. Acest proiect face parte dintr-o serie de inițiative menite să modernizeze infrastructura și să promoveze utilizarea mijloacelor de transport nepoluante.”

Finalizarea acestui proiect reprezintă un alt succes al administrației locale în accesarea și utilizarea fondurilor europene pentru dezvoltarea și modernizarea orașului.

Biroul de presă

spot_img
spot_img