3.9 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeEVENIMENTProiectele Municipiului Câmpia Turzii – recunoscute la nivel național

Proiectele Municipiului Câmpia Turzii – recunoscute la nivel național

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii a fost premiată, în cadrul galei Administratie.ro, pentru proiectul „Amenajare zonă cultural recreativă Trei Lacuri în Municipiul Câmpia Turzii”.

Proiectul, în valoare totală de peste 7 milioane de euro prevede revigorarea și punerea în evidență a Complexului de Agrement „Trei Lacuri” prin reabilitarea pontoanelor și crearea de spații de picnic, un muzeu ihtiologic și a unei zone de agrement care va dispune inclusiv de spații de alimentație publică.

„Este o bucurie și o onoare pentru mine, în calitate de primar, să ridic acest premiu, în numele echipei administrative pe care o coordonez.

Le mulțumesc tuturor celor care au susținut și au construit acest proiect de mare anvergură pentru dezvoltarea municipiului nostru.”, declară primarul municipiului Câmpia Turzii,, Dorin Nicolae Lojigan.

Gala Administraţie.ro este un eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu.

Acest eveniment, care a căpătat notorietate de-a lungul anilor, evidențiază eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administraţiei publice din România, iniţiativele pozitive ale specialiştilor din administraţie şi proiectele importante pe care reprezentanţii administraţiei locale şi centrale le-au susţinut.

La Gala Administraţie.ro din acest an au fost prezenți lideri ai instituţiilor administraţiei publice româneşti: primari, viceprimari, prefecţi, subprefecţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, reprezentanţi ai Guvernului României şi instituţiilor guvernamentale şi reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale ale administraţiei publice din România.

Directia Relatii cu Comunitatea

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: