16 C
Turda
Saturday, September 24, 2022
spot_img
HomeStiri din MuresProiect inedit în grădinițele județului MUREȘ

Proiect inedit în grădinițele județului MUREȘ

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Credem cu tărie că în noi, adulții, stă responsabilitatea de a aduce lectura mai aproape de sufletul copiilor și, în acest sens, am amenajat o „Insulă de relaxare activă” pentru toți copiii care trec pragul instituției noastre.

Este cu siguranță o idee inedită, care a prins contur în cadrul activității organizate de Agenția pentru Educație Timpurie OvidiuRo șiInspectoratul Școlar Județean Mureș în momentul în care a fost implementat în județul Mureș Programul „Fiecare copil merită o poveste”.

Spațiul are amenajată o zonă de lectură unde copiii sunt invitați într-o aventură a poveștilor, dar și o zonă de relaxare activă prin care dorim să promovăm starea de bine a acestora.

Lansăm astfel, o invitație la lectură într-o ambianță plăcută și primitoare și mulțumim totodată tuturor celor care au contribuit la amenajarea ”insulei” noastre: Asociația OvidiuRo, domnul Inspector Școlar General prof. Ioan Macarie, doamna inspector școlar pentru educație timpurie, limba română, prof. dr. Irina Mihaela TRIFAN, doamna inspector școlar pentru educație timpurie, limba maghiară, prof. Julia KOVACS, doamna inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație prof. Camelia IRIMIE-MATEI doamnele director din grădinițele din municipiul Târgu Mureș.

Atașăm imagini de la GrădiBiblioteca noastră.

Inspector școlar general,

prof. Ioan MACARIE

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: