22.5 C
Turda
Sunday, August 14, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiProiect foarte important pentru elevii din Campia Turzii, initiat de consilierii liberali,...

Proiect foarte important pentru elevii din Campia Turzii, initiat de consilierii liberali, Georgiana Kaczka si Catalin Moldovan

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Cand esti tanar si perseverent, reusesti! Asa au reusit si cei doi tineri liberali sa conceapa un proiect de hotarare privind aprobarea metodologiei de acordare a granturilor catre unitatile scolare cu elevi cu rezultate deosebite.

Practic, prin demersul celor doi consilieri locali, s-a creat baza legala pentru ca elevii care obtin rezultate remarcabile la BAC si Evaluarea Nationala vor putea fi premiati de administratia locala.

“Avand in vedere demersurile nereusite, in anii anteriori, am studiat, alaturi de colegul, Catalin Moldovan, legea si am lucrat la litera legii pentru a intocmi un proiect de hotarare care sa nu mai poata fi contestat, nici de Curtea de Conturi, nici de alte institutii”, a declarat Georgiana Kaczka.

De asemenea, aceasta a felicitat-o pe Alexandra Milas, eleva din Campia Turzii care a obtinut cea mai mare medie din zona, la examenul de Bacalaureat, 9.95.

La randul sau, primarul – Dorin Lojigan – a felicitat-o atat pe eleva, cat si pe colegii sai liberali, care au perseverat pana au gasit calea optima de premiere a tinerilor studiosi.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: