spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Proiect european finalizat cu succes, la Școala Gimnazială Băișoara

spot_img

Final de proiect cu finanțare nerambursabilă POCU-activități outdoor „ ASTRA-Centre integratoare și incluzive pentru activități de educație nonformală outdoor în județul Cluj”, la care au participat 74 de elevi ai noștri din învățământul primar și gimnazial!

Pe lângă activitățile desfășurate în școală și curtea școlii, copiii au avut cursuri de prim-ajutor cu voluntarii Crucii Roșii Cluj,au beneficiat de o excursie gratuită la Baza Crucii Roșii de la Valea Ierii , au beneficiat de materiale de papetărie pentru activități, de echipament sportiv, de obiecte pentru sport( banci de gimnastică, aparate fitness, saltele , alte obiecte pentru sport), de o masă caldă și gustare în timpul excursiei . Ceea ce ne-am dorit cel mai mult a fost amenajarea unui foișor în curtea școlii pentru activitățile în aer liber, foișor care se va putea folosi de absolut toti copiii școlii , nu doar de cei din gimnaziu.

Echipa de proiect a Școlii Gimnaziale „ Mircea Luca ” Băișoara a avut următoarea componență: Presecan Lucretia – coordonator recrutare si comunicare GT, Duma Nicoleta Marcela- responsabil activități outdoor, Florigantă Doina, Roman Alina, Morariu Andreea, Bucur Daniel, Pandrea Ioana , Pîlșu Patricia, Sonea Cristian, Negrea Bogdan- traineri !

Echipei i s-a alăturat dna contabil Sălicean Cristina și dna secretar Motioc Felicia, fără de care documentele contractuale, achizitiile și plățile nu s-ar fi putut realiza. Felicitări tuturor pentru efortul depus ( mai ales în realizarea documentelor de raportare)! A fost o experiența care ne-a arătat căt este de dificil să lucrezi pe proiecte europene , dar când dorești să înveți ceva nou si să vezi realizările tale, cu folos pentru copii, merită tot efortul! 👏🤗👏🤗👏


Multumiri speciale și Consiliului Local Băișoara, domnului Primar Ghib Liviu pentru sprijinul acordat în implementarea acestui
proiect !👏👏

spot_img
spot_img
spot_img