fbpx
spot_img
spot_img

Progresismul bolnav pe care ni-l bagă Ca-Cîțu pe gât!

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Noile specimene de cărți de identitate reprezintă chintesența progresismului pe care Ca-Cîțu și armata lui de papagali vorbitori vor să ni-l îndese pe gât.

- Advertisement -
- Advertisement -

Am aruncat o privire asupra noilor cărți de identitate care se implementează în România și am realizat o comparație cu alte țări, gen Spania, Canada, Franța etc.

Dacă este să ne raportăm la pupincurismul guvernului României față de „ioropa” și „valorile sale”, observăm că la acest capitol, Ca-Cîțu și ai lui excelează.

Au scos drapelul de pe buletin, înlocuindu-l cu stema (exact ca pe buletinele vechi din Republica Socialistă). Știu, acum o să am o retorică similară cu cea a AURilor, dar … nu ai voie să de disociezi de propria identitate națională și să faci din asta un proiect de țară.

Înțeleg că obiectivul lui Ca-Cîțu este să-și atragă electoratul prost-progresist al USRPLUS, ăia care vor ca bărbații să nască, femeile să facă avort, albii să spele picioarele negrilor și cuvântul „mamă” să fie înlocuit cu „persoană care dă naștere”.

Însă … de acolo până la a-ți bate joc, efectiv, de simbolurile naționale STIPULATE prin Constituția României este CALE LUNGĂ !

De la implementarea cărților de identitate pe suport plastic și până astăzi, drapelul național a fost omniprezent, la fel cum se întâmplă în Franța, Spania, Canada etc … dar acum … acum ne olandizăm, ne progresizăm și ne pișăm pe valorile naționale! 

AȘA NU! 

Sincer, mi se rupe că au înlocuit „sex” cu „gen” … dar nu ai voie să scoți drapelul de pe buletin și să pui rahatul ăla te Atheneu, care este o reprezentare … A GRECIEI! 

Oare domnii Buda, Tișe și restul iubitorilor lui Cîțu chiar n-au de gând să-l tragă de mânecă?

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: