spot_img

Programul ZMT 2018 a fost dat publicității – Vezi surprizele din acest an

Date:

Share post:

În perioada 17-19 august, Municipiul Turda organizează Zilele Municipiului Turda (ZMT) 2018, iar organizatorii au pregătit o serie de surprize de primă mână pentru turdenii și turiștii care vor alege să se distreze și să se simtă bine în cele 3 zile de evenimente.

În ceea ce privește artiștii, încă din urmă cu două săptămâni, RefleqtMedia v-a arătat o listă cu capetele de afiș (Carlas Dreams, Holograf, „Bună seara prieteni”, Adda, 3SudEst și Connect-R), însă surprizele nu se opresc aici.

În conformitate cu programul prezentat mai jos, la Turda vor poposi Iulia Beregoi – artistă care reprezintă generația de adolescenți și ale cărei clipuri au zeci de milioane de vizualizări pe youtube, Barbarossa – cea mai tare trupă de percuționiști din România și formația Compact B – care au pregătit și vor inaugura la Turda imnul formației de handbal, Potaissa Turda.

În materie de show-uri, spectacole și surprize, revin cursele cu balonul cu aer cald, ExpoFlora, Retromobil, dar turdenii și turiștii vor avea parte și de evenimente noi – cel mai lung cârnaț tricolor, preparat doar cu elemente naturale, show culinar TurdaChef și proiecții de filme.

Totodată, în 19 august va avea loc sființirea Mânăstirii Mihai Vodă, amplasată pe locul mormântului marelui voevod.

Dar destulă vorbărie, vă lăsăm să vizualizați programul, așa cum a fost el pregătit de administrația locală a Municipiului Turda.

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Scandal la Restaurantul Sarea în Bucate – 4 persoane implicate, un rănit

Se pare că actul de vandalism, prezentat anterior de...

Comunicat de presă Bugetul anului 2023 -Primăria Municipiului Turda-

La fel ca în anii precedenți și anul acesta...

Restaurantul Sarea in Bucate, atacat de un individ, in cursul serii trecute

Un barbat a hotarat, din varii motive, sa sparga...

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile...
%d bloggers like this: