27.3 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIProfesoara care a făcut sex cu un minor - poliția Alba dă...

Profesoara care a făcut sex cu un minor – poliția Alba dă cărțile pe față

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut o femeie de 35 de ani care este cercetată pentru infracţiunea de act sexual cu un minor

La data de 11 februarie 2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de o femeie de 35 de ani, din Ciugud,care este cercetată sub aspectul săvârşirii infracțiunii act sexual cu un minor.

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, în perioada octombrie 2018-ianuarie 2019, femeia, profesoară la o şcoală din localitatea Săliştea, judeţul Alba, a întreţinut în mod repetat acte sexuale cu un minor, în vârstă de 14 ani, elev al şcolii unde aceasta preda limba engleză.

Profesoara a fost reţinută pentru o perioadă de 24 ore iar în urma prezentării acesteia Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Faţă de femeie cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: