fbpx
spot_img
HomeȘtiri din Câmpia TurziiProfesionalism „varză a la CLUJ” - la SCBI se stă CU ORELE...

Profesionalism „varză a la CLUJ” – la SCBI se stă CU ORELE afară!

- Advertisement -

Două femei din Câmpia Turzii au trecut, în această seară, prin clipe de coșmar în fața Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj.

Astfel, în timp ce Consiliul Județean Cluj nu mai prididește cu laudele la adresa prietenilor de la SCBI, adevărul este HORROR!

Cele două femei, în vârstă de 64, respectiv 66 au fost depistate cu Sars-Cov-2 și au fost trimise, cu ambulanța la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

Acolo au fost nevoite să aștepte 3 TREI ore în fața Spitalului, în timp ce angajații de pe Ambulanță băteau în geamul camerei de gardă, de unde nu mai ieșea NIMENI!

Una dintre paciente avea febră și a fost obligată să aștepte 3 ore în frig, în fața spitalului, pentru că SCBI nu are nici măcar un cort încălzit pentru triaj epidemiologic sau pentru pacienții care sunt obligați să aștepte.

Este de neînțeles care este motivul pentru care ambulanța nu a fost direcționată către alt spital Covid-19 și de ce au fost nevoite să aștepte femeile în fața spitalului.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Vrem piste ca afară pentru o distanţare fizică reală

0
71 de organizații au semnat o petiţie prin care solicită Guvernului României şi Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei să ia măsurile necesare pentru adoptarea în regim...

Comentarii

%d bloggers like this: