spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Procesul lui Vlad Mornea poate să înceapă! Judecătorii au aprobat rechizitoriul

spot_img

Magistrații Judecătoriei Cluj Napoca au admis rechizitoriul procurorilor în dosarul în care Mornea Vlad Vasile, supranumit „Țeparul Clujului”, este acuzat de înșelăciune.

În ședința de acum două zile, avocatul lui Mornea a încercat să-i schimbe încadrarea juridică, de la „înșelăciune”, la „abuz de încredere”, însă TOATE solicitările lui Mornea au fost respinse de magistrații Judecătoriei Cluj Napoca.

Solutia pe scurt: În baza art. 345 alin. 1, 2 Cod de procedură penală, art 346 aliniat 2 Cod de procedură penală respinge ca neîntemeiate cererile şi excepţiile invocate de inculpatul MVV Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 4553/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei conform dispozitivului rechizitoriului nr 4553/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca, faţă de inculpatul MVV trimis în judecată cu privire la infrac?iunea de înşelăciune în formă continuată, prevăzută de art. 244 aliniat 1, 2 Cod penal cu aplicarea art. 35 aliniat 1 Cod penal Cu drept de contestatie in 3 zile de la comunicare Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor, persoanei vătămate şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 18.01.2023

spot_img
spot_img
spot_img