fbpx
HomeDEZVĂLUIRIProbleme GRAVE la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor - DNA solicită...
spot_img
spot_img

Probleme GRAVE la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor – DNA solicită recuperarea prejudiciului

- Publicitate -
spot_img

Conform unui material publicat de Evenimentul Zilei, DNA Cluj vine azi și afirmă că funcționarii Consiliul Județean Cluj, în frunte cu directorul de Investiții, Mariana Rațiu, trebuie să scoată din buzunare și să plătească pagube de 13.5 milioane de lei.

La auzul acestor informații, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, a aruncat o serie de bombe mediatice:

„V-am anunțat si pe voi dar si pe Luluța inca din 2015 despere mizeria de la Consiliul Judetean! V-au trebuit 4 ani sa spălați un dosar🙈🙈🙈nici fățarnicii nu mai sunt cei de alta data👏👏👏

Dar procurorul DNA arată clar că niște funcționari din Consilul Județean Cluj trebuie să răspundă civil, disciplinar sau material pentru un prejudiciu de 13,5 milioane lei la CMID. Bun dar cu prejudiciul de 1000000 de euro descoperit tot de către DNA Cluj in urma unei expertize a lor cum rămânem??? Și aici DNA a clasat dosarul cu tot cu prejudiciu, expertiză, etc dar aici nu trebuie recuperat prejudiciul??? De ce in acest dosar DNA nu pune prejudiciul tot in capul “ infractorilor “din Consiliul Judetean căci au expertiza cu prejudiciu??? Măsuri diferite, perverse și mârșave a celor de la DNA Cluj. Au clasat și spălat totul aici pe plan local in Republica Cluj Napoca iar acum vor să pună preșiune pe funcționarii publici care i-au “deranjat “prin plângerile lor și lupta cu corupția si cu statul paralel de la Cluj. Păi ați clasat si spalat totul de frica căci daca pe acesti “ infractori” ii declarati suspecți, inculpați sau martori in fata instanței veneau cu avocati, cu dovezi clare, cu acte si mărturiseau adevarul. Aruncau Clujul in aer dinamitau scena politica si demonstrau mizeria din sistemele voastre securiste. Trebuiau chemați să ne spuna cum au contractat sau au subcontractat lucrările?? Cine si cum au facut plățile si cui au ajuns banii?? Ce oameni politici au intervenit sa ciuguleasca ceva de pe acolo?? Papagali si fricoși ce sunteti ati preferat sa acoperiți prejudiciile de amploarea din acest dosar. Acesti “ infractori” trebuiau făcuți martori, suspecți sau inculpați si aduși in fata judecătorilor. Dar spuneau totul si voi vreti liniste nu vreti Adevar si Lumina. Dar mai am câteva intrebari catre cei de la DNA Cluj: dacă eu am făcut plângerea penală la CMID de ce nu am primit răspuns când au clasat dosarul??? Oare să nu pot ataca decizia de clasare?? Despre pista de la aeroport ce ne puteți spune? Despre intermodal ce ne mai transmiteți? Dar despre dosarele de la drumurile județene nimic fățarnicilor??? Cu stadionul totul ok??? O frecați ani de zile cu dosarele si apoi clasati totul stiti numai sa spălați, sa curățati, sa lingeți. In toate aceste dosare nici macar nu trebuia sa vă mișcați fesele, fustele si tocurile sa strângeți dovezi, toate le-ați avut anexate la plângerile penale facute de acesti “ infractori” Chiar nu aveti frica si bun simt?? Chiar ne credeți papagali, fraieri, fricoși si prosti pe toti??”, a spus Seplecan.

Centrul de Management Integrat al Deșeurilor este una dintre cele mai mari pete de pe CV-ul de președinte al CJ Cluj al lui Alin Tișe.

Din 2016 și până astăzi, Tișe n-a reușit să găsească căile legale pentru demararea funcționării CMID, iar acum că DNA a intrat pe fir nu e exclus ca angajații Consiliului Județean să înceapă să depună mărturii, iar situația să devină una explozivă.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: