27.7 C
Turda
Friday, August 12, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăChețaniProbleme cu canalizarea la Chețani - proiectantul și executantul boicotează recepția lucrărilor

Probleme cu canalizarea la Chețani – proiectantul și executantul boicotează recepția lucrărilor

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În contextul în care mulți dintre cetățenii comunei Chețani se întreabă care este motivul pentru care nu s-a dat drumul instalației de canalizare din reședința de comună, primarul – Emil Florin Mocan – a prezentat o informare cu privire la situația proiectului de edificare a rețelei de canalizare.

S-a întâmplat în cadrul ședinței ordinare de consiliu local, care a avut loc marți, 31 iulie, cu începere de la ora 14:00.

În respectiva informare, Emil Mocan a arătat faptul că atât proiectantul, cât și executantul construcției efectiv refuză să participe la recepția lucrărilor și să elibereze cartea construcției sau schema construcției.

„Nu este zi să nu fim contactați de la București și să nu ni se ceară procesul verbal de finalizare a recepției lucrărilor”, se plânge Emil Mocan.

În aceste condiții, administrația locală are două variante: fie să continue negocierile amiabile cu proiectantul și constructorul, fie să-i acționeze pe amândoi în instanță, fapt care ar întârzia recepția și punerea în funcțiune a instalației de canalizare cu aproximativ 2-3 ani.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: