fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiProbleme cu calitatea apei potabile la Campia Turzii

Probleme cu calitatea apei potabile la Campia Turzii

spot_img

In urma cu o jumatate de ora, Primaria Campia Turzii a remis un comunicat, referitor la calitatea precara a apei potabile din oras.

“În ultimele zile, mai mulți cetățeni ai municipiului nostru ne-au semnalat telefonic sau în mediul online, faptul că apa de la robinet, furnizată de Compania de Apă Arieș prezintă un miros ciudat, a mucegai și gust stătut.

Ca atare, ne-am sesizat și am trimis o adresă către operatorul de apă, pentru a ni se prezenta analizele microbiologice privind calitatea apei și situația care a generat aceste probleme.

Totodată, am solicitat un punct de vedere oficial din partea operatorului rețelelor de apă, Compania de Apă Arieș și, de îndată ce vom primi răspunsurile, le vom face publice.

Considerăm că beneficiarii serviciilor publice, cetățenii, au dreptul la apă de calitate, fără mirosuri ciudate și fără particule periculoase!”, se arata in comunicat.

RefleqtMedia a luat legatura cu Bogdan Bobic, directorul Companiei de Apa Aries, care ne-a spus ca s-au facut teste de laborator la sursele de apa care deservesc Campia Turzii si ca rezultatele au iesit in conformitate cu standardele.

“Am inchis uzina de apa Calarasi si alimentam Campia Turzii de la sursele de apa Turda. Vom efectua nou teste de laborator.”, a spus Bobic.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: