spot_img

Probleme cu calitatea apei potabile la Campia Turzii

Date:

Share post:

In urma cu o jumatate de ora, Primaria Campia Turzii a remis un comunicat, referitor la calitatea precara a apei potabile din oras.

“În ultimele zile, mai mulți cetățeni ai municipiului nostru ne-au semnalat telefonic sau în mediul online, faptul că apa de la robinet, furnizată de Compania de Apă Arieș prezintă un miros ciudat, a mucegai și gust stătut.

Ca atare, ne-am sesizat și am trimis o adresă către operatorul de apă, pentru a ni se prezenta analizele microbiologice privind calitatea apei și situația care a generat aceste probleme.

Totodată, am solicitat un punct de vedere oficial din partea operatorului rețelelor de apă, Compania de Apă Arieș și, de îndată ce vom primi răspunsurile, le vom face publice.

Considerăm că beneficiarii serviciilor publice, cetățenii, au dreptul la apă de calitate, fără mirosuri ciudate și fără particule periculoase!”, se arata in comunicat.

RefleqtMedia a luat legatura cu Bogdan Bobic, directorul Companiei de Apa Aries, care ne-a spus ca s-au facut teste de laborator la sursele de apa care deservesc Campia Turzii si ca rezultatele au iesit in conformitate cu standardele.

“Am inchis uzina de apa Calarasi si alimentam Campia Turzii de la sursele de apa Turda. Vom efectua nou teste de laborator.”, a spus Bobic.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Dorin Lojigan: „Pentru mine sunt mai importante investițiile din oraș decât orice cheltuială de personal!”

Ședința de Consiliu Local al Municipiului Câmpia Turzii, organizată...

Final de carieră și aprecierea meritelor

La sfârșitul primei luni a anului a fost organizată...

Accident rutier la Câmpia Turzii

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și SMURD intervin...

Dorin “Gogu” Roșu întregește legiunea sârmară de la FCCT

✍️Bine ai venit, Roșu Dorin! 👏 ⚽️Roșu Dorin s-a alăturat...
%d bloggers like this: