spot_img

Probleme cu ajutoarele financiare pentru copiii cu handicap, la Turda?

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

O turdeancă, mama unui copil cu sindrom down, a postat pe rețelele de socializare faptul că Direcția de Asistență Socială Turda nu ar fi acordat ajutoarele pentru părinții copiilor cu handicap.

„Și din nou,, copy paste”. De data aceasta cu indemnizația de însoțitor ptr perioada concediului Asistentului Personal. E un drept al persoanei cu dizabilități. Atât îi pasă domnului primar să respecte un drept european al persoanelor cu dizabilități. Doamne, cât ii mai răbda Dumnezeu să își bată joc de noi! Că sincer ne-am saturat. Vorbesc în numele tuturor mămicilor din Turda care, culmea încă nu și-au primit nici un bănuț? Oare când vă indurati Domnule primar? După ce va dați unul altuia prime și cadouri?Atât vă mai zic:Să aveți Sărbători Fericite.”, a scris Nicoleta Vitan, pe rețelele de socializare.

 

După sesizarea femeii, Partidul Mișcarea Populară a luat atitudine.

Cât își mai bat joc de turdeni??? În prag de sărbători, familiile copiilor cu dizabilități (handicap) sunt lăsate fără bani de Primăria condusă de primarul Matei!

 
Primarul Matei își bate joc de familiile copiilor cu dizabilități (handicap), așa cum a făcut și anul trecut, când banii pentru indemnizația specială datorată persoanelor cu handicap, care trebuie plătită pentru perioada de concediu de odihnă a asistentului personal, nu s-au acordat la timp!
Așa se întâmplă și în aceste zile, când familiile de acest gen, greu încercate de soartă, sunt batjocorite din nou de o administrație tot mai puțin sensibilă la nevoile turdenilor, care manifestă o răutate tot mai mare la adresa cetățenilor, prin majorarea taxelor și impozitelor, prin rezonarea localității pe date false cu scopul de a majora încă o dată taxele colectate de la populație, cu cea mai scumpă apă din România, cu parcări de reședință plătite mai mult decât în Cluj sau București și multe altele.
 
Cât timp își mai bat joc de turdeni? Cât timp îi mai lăsați să vă râdă în față, șușotind între ei că sunteți atât de săraci că nu vă permiteți concediile lor de lux, că nu vă permiteți să vă faceți vilă pe dealul panoramic al Turzii, iar peste toate astea vă mai măresc și impozitele?
Cât timp???
 
Ar trebui ca toți nemulțumiții să-l ”colinde” pe primar, pe strada lui frumoasă, că acum i-a făcut trotuar lat și avem unde să-i ”urăm de bine”!”, a scris partidul condus de Adrian Nap.
 
 
De fapt, întreaga situație a fost generată de Guvernul Ciucă, Hotărârea de Guvern privind finanțarea serviciilor sociale, în teritoriu, fiind adoptată abia vineri seara.
 
Potrivit acelui HG, Municipiul Turda a primit 500.000 de lei, bani care vor fi virați cât mai rapid în conturile beneficiarilor.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Simina Teodora POP de la CNMV Turda, locul 3 la Concursul National de Lectura si Interpretare “Ionel Teodoreanu” de la Iasi

Felicitări SIMINA pentru reușită!❤️ Jocul fanteziei, creativitatea, întrepătrunderea subtilă a unor limbaje artistice diferite - limbajul plastic și cel...

Știrea cititorului: Copiii din Milano și Manchester înghit praf ca la Turda?

O cititoare RefleqtMedia ne-a trimis, prin Messenger, două clipuri sugestive, precum și un text foarte agresiv, cu privire...

8 noi autobuze electrice, achiziționate de Primăria Turda, prin PNRR

A fost depus proiectul pentru achiziția de mijloace de transport public – autobuze electrice în cadrul parteneriatului Turda...

Consult LA OCHI decontat de Casa de Asigurari, LA TURDA

📌Profită de colaborarea noastră cu #CNAS (Turda) - dr. Emanuela Romaniuc - medic specialist oftalmolog 👉suma decontată este cuprinsă...
spot_img

Cele mai bune platouri din Câmpia Turzii, doar la restaurant Fodoreanu

Pentru evenimentul pe care vrei să-l organizezi ai nevoie de aperitive, de mâncare, băutură și de voie bună. Dacă este vorba despre mâncare și băutură,...
%d bloggers like this: