PRO ROMANIA TURDA solicită un Consiliu Local al ELITELOR în mandatul 2020 – 2024

spot_imgspot_img

Constatăm cu toții activitatea foarte slabă a Consiliului Local în mandatul care tocmai se încheie. Consilieri locali, care au primit votul în urma unor promisiuni electorale dar care după investitură au uitat sa se onoreze . In proportie de 80 % au fost simple prezențe în ședințele de Consiliu Local și au încasat banii degeaba . Lipsiti de inițiative, fără propuneri de Hotărâri de Consiliu Local , fără un program de audiențe , fără proiecte personale , fără întâlniri cetățenești și dezbateri publice , în cea mai mare parte actualii Consilieri Locali au fost simple ,, macarale ” ridicând doar mâna la proiectele de pe ordinea de zi .


Mai mult decât atât, pe lângă lipsa de activitate , unii Consilieri au ignorat regulile nedepunând Declarația de Avere sau Declarația de Interese așa cum prevede legea Administrației Publice Locale .


În aceste condiții PRO ROMANIA TURDA solicită un Consiliu Local al Elitelor pentru mandatul 2020 – 2024 .


Personalități de vârf ale comunității turdene care să poată conlucra și gândi vizionar fără orgolii , pentru punerea în valoare a întregului potențial al municipiului Turda . Turdeni valoroși care au confirmat profesional în diferite domenii de activitate , înzestrați cu calități intelectuale deosebite , cu principii și caractere puternice , cu o largă recunoaștere și apreciere a experienței.


Dragi turdeni , societatea evoluează repede si nu este timp de pierdut . Consiliul Local nu poate fi compus din persoane mediocre care lucrează după ureche , își rezolva propiile probleme sau își angajează neamurile in companiile subordonate Primăriei .


Pentru modernizarea și dezvoltarea municipiului nostru , în Consiliul Local trebuie să primeze rațiunea și experiența , spiritele puternice si profesionalismul , bunul simț și buna credință și capacitatea de a lucra în echipă pentru progresul comunității.


PRO ROMANIA TURDA solicită Secretariatului Consiliului Local să facă public numele Consilierilor care nu au depuse la zi Declaratia de Avere si Declarația de Interese .


PRO ROMANIA TURDA solicită tuturor Consilierilor din mandatul 2016 – 2020 să prezinte public Raportul de Activitate în slujba comunității, Registrul de Audiențe și evidența cu Întâlnirile Cetățenești.


Fără a fi considerată o ofensă , realitatea certifică faptul că aproximativ 80 % dintre actualii Aleși Locali nu trebuie să mai facă parte din următorul mandat . Pentru acei Aleși care si-au făcut datoria si au respectat legea Administrației Publice Locale, tot respectul și mult succes mai departe .


Noi suntem PRO ROMANIA ?? pentru că ținem cu ROMANIA 

spot_img
%d